- Народна Воля - http://volya.if.ua -

На місці «музикального» моста в Биткові постане новий залізобетонний

Posted By Модератор On 07.12.2010 @ 15:01 In Новини | No Comments

Постійний читач «Народної Волі», голова ради старійшин селища Бит­ків Іван Велкий вже неодноразово порушує проблему аварійності «музикального» моста у центрі населеного пункту.

Рік тому наша газета друкувала замітку цього автора про битківський  шляхо­провід. Тоді він також нагадував про себе водіям транспортних засобів, котрі проїжджали по ньому, своєю мелодією, яку видавали не­укріплені металеві листи, встановлені на мосту.І ось тепер ця історія повторилася. «Одна сторона моста нині вже не дзеленкотить, оскільки шляхопровід осів майже на метр», – пише автор. І правду пише. Нещодавно я зі своїми колегами, побувавши у Биткові, двічі переїжджали цей шляхопровід автомобілем. Він надто аварійний, видавав знайомі не лише Іванові Велкому мелодії. Рятувати переїзд у селищі наф­товиків обов`язково треба, бо він – за один крок до трагедії. Ним нині небезпечно крокувати, а тим паче їхати.

Поцікавився ситуацією в управ­лінні економіки РДА. Його начальник Василь Уніят повідомив, що керівництву району та філії «Надвірнянський райавтодор» відома ситуація. – Мостоексплуатаційна дільниця ВАТ «Облавтодор» під керівництвом Любомира Семаніва вже приступила до облаштування об`їзного переїзду оба­біч аварійного шляхопроводу. Після чого фахівці даної служби приступлять до спорудження на місці аварійного «музикального» моста нового залізобетонного. Роботи триватимуть протягом наступного року. Це під­твердив і виконроб дільниці Микола Карабінович. Щоправда, зауважив, що «Облавтодор» має профінансувати виготовлення проектно-кошторисної документації відповідним містобудівним проектним інститутом, а далі і самих робіт зі спорудження нового моста в селищі Битків. Який варіант цього шляхопроводу визнають найкращим, той і збудують мостобудівники.

Микола ПИТЛЮК

«Народна Воля»


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2010/12/na-mistsi-muzykalnoho-mosta-v-bytkovi-postane-novyj-zalizobetonnyj/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.