- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Комунальна аптека № 100 відновить свою роботу

Posted By Модератор On 28.01.2011 @ 13:23 In Влада,Здоров`я,Новини | 1 Comment

Надвірнянська районна комунальна «Аптека №100», що знаходиться у Над­вірній на вулиці Грушевського, 14, відновить свою роботу. Таке завдання голова районної ради Василь Попович визначив до переліку основних завдань та заходів роботи районної ради на найближчий період.

Ознайомившись зі станом забезпечення та обслуговування пільгових категорій жителів району лікарськими засобами та препаратами, стало очевидним, що дане питання потребує негайного вирішення, бо відновлення роботи комунальної аптеки дасть змогу взяти під опіку стан та якість обслуговування медикаментами та лі­кар­ськими препаратами най­більш незахищених жителів краю, інвалідів, ветеранів ОУН-УПА, репресованих, ветеранів Другої світової вій­ни, учасників та ліквідаторів аварії на ЧАЕС та інших піль­гових категорій, які по­тре­бують доброго та чуйного ставлення.

Окрім розв’язання питання обслуговування пільгових категорій жителів району, відкриття комунальної аптеки дасть змогу вирішити і проблему забезпечення наркотичними і психотропними лікарськими засобами хворих, які їх потребують, бо незважаючи на те, що на території міста Надвірна працюють приватні аптеки, жодна із них не взяла на себе зобо­в’язання щодо реалізації саме цієї групи ліків. Із від­криттям районної комунальної «Аптеки №100» на вулиці Грушевського 14, два аптечні пункти запрацюють у центральній районній лікарні, районній поліклініці та аптечні пункти другої категорії в лікарських амбулаторіях та фельдшерсько-акушерських пунктах сіл та селищ району.

Одночасно з вирішенням організа­ційних питань (зокрема, фінансування ремонту приміщення та ряду технічних питань для відновлення роботи комунальної аптеки) районна рада проводить роботу щодо підбору ініціативних та кваліфікованих спеці­алістів із вищою та середньо-спеціальною фармацевтичною освітою й досвідом роботи в аптечних закладах.

Районна рада запрошує до співпраці спеціалістів-фармацевтів, меценатів та благодійників, усіх, котрі хочуть долучитися до доброї справи. Звертайтесь за тел.: 2-91-19 та 2-33-51.


1 Comment (Open | Close)

1 Comment To "Комунальна аптека № 100 відновить свою роботу"

#1 Comment By Ярослав On 07.05.2011 @ 10:51

Що за маразм?


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/01/komunalna-apteka-100-vidnovyt-svoyu-robotu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.