- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Олександр Сич провів зустріч із представниками компанії Alter Energy Group, яка спеціалізується на впровадженні альтернативних джерел енергії

Posted By Модератор On 11.02.2011 @ 12:28 In Влада,Економіка | No Comments

9 лютого ц. р. голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич провів зустріч із віце-президентом Національного комітету Міжнародної торгової палати Дарією Ре­віною та представниками швейцарської компанії Alter Energy Group, яка спеціалізується на впровадженні використання альтернативних джерел енергії.

Обговорили можливість спорудження у кількох районах Івано-Франківської області гідроелектростанцій на малих річках, об’єктів з переробки відходів деревини та вирощування біокультур, але не ріпака, з високим вмістом енергетичного ресурсу з нас­тупним використанням отриманого біопалива для потреб місцевих котелень.

Голова обласної ради особливо підкреслив, що ці проекти мають бути екологічно чистими, у результаті їх впровадження мають бути створені нові робочі місця для місцевих жителів, а сільськогосподарські культури, вирощування яких планують розпочати, не повинні виснажувати грунти.

Олександр Сич підкреслив, що пріоритетами сьогоднішньої політики у галузі енергетики в Івано-Франківщині, зважаючи на туристично-рекреаційні особливості області, має стати альтернативна енергетика.

Прес-служба обласної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/02/oleksandr-sych-proviv-zustrich-iz-predstavnykamy-kompaniji-alter-energy-group-yaka-spetsializujetsya-na-vprovadzhenni-alternatyvnyh-dzherel-enerhiji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.