- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Увага конкурсам проектів і програм

Posted By Модератор On 04.02.2011 @ 11:28 In Влада,Економіка,Новини | No Comments

На нараді у голови районної ради Василя Поповича обговорено напрями організації роботи щодо проведення конкурсів проектів і програм розвитку органів місцевого самоврядування нашого району.

У ній взяли участь Молодківський сільський голова Василь Кисляк, Битківський селищний голова Іван Годзюр, начальник управління економіки РДА Василь Уніят, директор природного заповідника «Горгани» Василь Кисляк та завсектором екологічної освіти цього заповідника Світлана Лахва, заступник голови районної ради Іван Степник. Йшлося про створення робочої групи для розробки проектів органів місцевого самоврядування Надвірнянщини, що дозволить  владним самоврядним структурам брати участь у всеукраїнських та обласних конкурсах з цих питань. На черговій сесії районної ради запропонують до затвердження положення про проведення такого районного конкурсу.

Досвідом співпраці з міжнародними фондами та інституціями щодо залучення міжнародних грантів на соціально-економічний розвиток села та участі у всеукраїнських та обласних конкурсах проектів і програм поділився запрошений на нараду Старунський сільський голова Іван Мосюк із Богородчанського ра­йону, котрий неодноразово вигравав гранти конкурсів міжнародної фінансової допомоги. Звідси висновок – кожний сільський і селищний голова нашого району має серйозно перейнятися підготовкою і безпосередньою участю у проектах і програмах органів місцевого самоврядування, бо за цим – майбутнє.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/02/uvaha-konkursam-proektiv-i-prohram/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.