- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Василь Левицький повертається у рідний край своїм «Великим днем» і «Пізнім літом»

Posted By Модератор On 04.02.2011 @ 11:37 In Духовність,Культура,Новини,Тема дня | 2 Comments

[1]

Нововидана книга новел та оповідань Василя Левицького «Великий день. Пізнє літо» об`єднала 32
твори з двох раніше виданих окремих збірок автора, одне оповідання з колективного збірника та одне досі не опубліковане (з рукопису).

Раніше видані збірки стали біб­ліографічною рідкістю, а тому пропоноване видання стане доброю пам`яттю про талановитого молодого нове­ліста Василя Левицького – уродженця с. Красної, який передчасно покинув наш світ у червні 1989-го на своєму 33-му літі.

Нововидання поєднує фотолітопис «Миті життя і пам`яті», в якому мовою архівних і нинішніх світлин простежується життєва і творча стежина письменника, а також розділ «Слово про Василя», в котрому вміщені спогади письменників, літературознавців, журна­лістів, педагогів, студентських товаришів, земляків та дружини Олени.

Технічне редагування виконала редакція «Народної Волі», технічний редактор Володимир Манівчук. Редактор та упорядник, автор ідеї та вступного слова Іван Гриджук. Художник обкладинки та вставок-ілюстрацій до новел Ярослав Лозинський.

Книжка вийшла у світ у ЗАТ «Надвірнянська друкарня» за рішенням координаційної ради з питань видавничої справи Надвірнянської районної ради та районної держадміністрації і видана за кошти районного бюджету у рамках Програми підтримки україномовного книговидання та книгорозповсюдження у Надвірнянському районі на 2009-2011 роки.

Згідно з розпорядженням районної влади книги надійдуть згодом у шкільні та сільські, селищні, міські та районні бібліотеки.


2 Comments (Open | Close)

2 Comments To "Василь Левицький повертається у рідний край своїм «Великим днем» і «Пізнім літом»"

#1 Comment By Підгірський Василь On 13.02.2011 @ 15:48

Хочу придбати книгу новел та оповідань Василя Левицького «Великий день. Пізнє літо».
Дякую

#2 Comment By Модератор On 14.02.2011 @ 12:27

Книгу можна буде придбати у редакції “Народної Волі” після 16 лютого ц. р. Ласкаво просимо.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/02/vasyl-levytskyj-povertajetsya-u-ridnyj-kraj-svojim-velykym-dnem-i-piznim-litom/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/02/lev.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.