- Народна Воля - http://volya.if.ua -

РДА: день за днем

Posted By Модератор On 04.03.2011 @ 15:59 In Влада,Економіка,Новини,Політика | No Comments

Голова ОДА Михайло Вишиванюк спільно із начальником головного управління освіти та науки ОДА, депутатом обласної ради Зінаїдою Болюк та головою РДА Володимиром Ка­лічком у Прикарпатському військово-спор­тивному ліцеї-інтернаті ознайомилися з умовами проживання, навчання та виховання ліцеїстів, оглянули навчальні приміщення, спор­тивний зал та їдальню.

М. Вишиванюк відзначив колектив ліцею за відмінно ор­ганізований порядок та належне ставлення до дітей. «Я не сподівався, що тут так поставлена робота. Тому за п`ятибальною шкалою оцінювання роботи ліцею можна поставити «шість» – відзначив голова ОДА.

Він пообіцяв доручити скласти кошторис витрат, необхідних для ремонту казарми. М. Вишиванюк та В. Калічко ознайомились зі станом справ на будівництві ангарного спор­тивного залу біля Над­вір­нянської ЗОШ №1. Голова ОДА М. Вишиванюк відзначив, що сприятиме у залученні коштів з облбюджету для будівництва майбутнього спор­тивного центру.

* * *

Голова РДА В. Калічко у Лісній Тарновиці ознайомився зі станом приміщення ЗОШ та дитсадка. Із сільським головою Марією Марковецькою обговорили можливості розширення приміщення дитсадка.

Голова РДА запропонував сільському голові залучити громаду села до будівництва додаткових приміщень садка. Документація для цього – на експертизі. Обговорено також питання прокладення водопроводу до приміщення сіль­ської ради, будинку культури та ФАПу.

* * *

Голова РДА В. Калічко із директором ДП «Делятинський лісгосп», депутатом ра­йонної ради І. Симчичем обговорили можливість взаємодії цього підприємства із ТзОВ «Серін» щодо переробки деревини.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/03/rda-den-za-dnem-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.