- Народна Воля - http://volya.if.ua -

РДА: день за днем

Posted By Модератор On 12.03.2011 @ 11:57 In Влада,Новини | No Comments

Голова РДА Володимир Калічко зустрівся з Євгеном Соханом, помічником голови ОДА Михайла Вишиванюка, щодо благоустрою с. Лісна Тарновиця та будів­ництва дитячого садка. Обговорювали можливості співфінансування відро­дження села із залученням допомоги представників діаспори.

* * *

Під час ділової зустрічі начальника філії «Надвір­нянський райавтодор» Вік­тора Зінкевича з головою РДА Володимиром Калічком йшлося про підготовку до проведення робіт з ремонту доріг.  Відремонтована установка з виготовлення чорного щебеню, а до кінця березня планують завершити ремонт окислювального куба для виготовлення бітуму.

* * *

Заступник голови РДА Богдана Ковалюк провела нараду з начальниками військово-облікових столів (ВОС) населених пунктів району за участю майора Надвірнянсько-Богородчан­ського об’єднаного районного військового комісаріату Андрія Свириди щодо роботи призовної комісії під час весняного призову.

Майору А. Свириді доручено надавати детальнішу аналітичну інформацію про роботу призовної комісії та підготувати для начальників ВОС методичні рекомендації. Начальникам ВОС – забезпечити повну явку призовників, а в разі їх від­сутності – надати пояснювальні документи. Обговорили питання альтернативної служби, адже призовники порушили терміни подання документів. Директору районного центру со­ціальних служб для сім’ї та молоді Тарасові Рудяку доручено переглянути зібрані документи осіб, які проходитимуть альтернативну службу.

* * *

Перший заступник голови РДА Василь Янцюк за участю представників житлово-комунальних під­при­ємств Надвірної, Делятина та Ланчина, фірми «Раут» провів нараду щодо реформування житлово-комунального господарства ра­йону, створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та керуючих компаній.

* * *

За ініціативою заступника голови РДА Богдани Ковалюк відбувся молодіжний флеш-моб, присвячений 150-ій річниці від дня смерті Тараса Шевченка. В акції взяли участь представники Молодіжної «Просвіти» (кер. Назар Лазорко) та школярі м. Надвірна. Понад 60 дітей-учасників флеш-мобу із 13.20 до 13.30 год. у різ­них місцях центру Надвірної читали «Кобзаря».

Його мета – нагадати перехожим про те, що 10 березня – день смерті Великого Кобзаря. Акція нагадує нам про те, що саме в ці дні потрібно «пом’янути незлим, тихим словом» великого пророка українського народу, зауважила Богдана Ковалюк. Перехожі з приємністю відзначали участь молоді у цьому заході та згадували в своїх розмовах Великого Кобзаря.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/03/rda-den-za-dnem-3/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.