- Народна Воля - http://volya.if.ua -

РДА: день за днем

Posted By Модератор On 18.03.2011 @ 14:40 In Влада | No Comments

Голова РДА Володимир Калічко провів прийом громадян з особистих питань. На прийомі побувало 10 краян, зокрема, щодо надання соці­альних допомог; усунення наслідків паводків; відновлення житла після пожежі; земельних питань.

* * *

На нараді з керівниками підприємств «Надвірнатепло­комуненерго» та «Руднєватеплоенерго» Віктором Ягишем і Володимиром Угринюком голова РДА Володимир Ка­ліч­ко обговорив питання щодо зниження собівартості послуг з теплопостачання, реконструкції котелень, здійс­нення розрахунків за спожиті енергоносії та завершення опалювального сезону.

* * *

На іншій нараді щодо бу­дівництва ангарного спорткомплексу за участі першого заступника голови РДА Василя Янцюка, начальника управління архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства РДА Лідії Захарко, начальника відділу освіти РДА Михайла Винника, проектантів і керівників підрядних організацій розглянули можливість об’єд­нання двох проектів (будівництво спортзалу та басейну). Доручено розробити й затвердити генплан спорткомплексу та підготувати проектно-кошторисну документацію для експертизи.

* * *

Голова РДА Володимир Калічко здійснив робочий візит у селища Ланчин та Делятин за участі начальника Надвірнянського райавтодору Віктора Зінкевича та директора МП «Надвірнатеплокомуненерго» Віктора Ягиша. У Делятині провели моніторинг проблемних питань нав­чально-виховного комплексу, встановлення котельні, заміни теплотраси, підготовки до відкриття басейну. У Ланчині ознайомились із проведенням робіт щодо відкриття котельні в школі до наступного навчального року, а також вивчали ситуацію із берегоукріпленням потоку Урюк.

* * *

Під час робочої поїздки у Гаврилівку голова РДА Володимир Калічко та перший заступник голови РДА Василь Янцюк разом із в. о. сільського голови Марією Гараздюк вивчали проблемні питання села й обговорили, яким чином відремонтувати та замінити вікна у дитсадку.

* * *

Після наради щодо благоустрою центральної частини Надвірної за участю голови РДА Володимира Калічка, першого заступника голови РДА Василя Янцюка, Надвір­нянського міського голови Зіновія Андрійовича, проектанта й архітектора, на місці вирішили які роботи потрібно виконати для облаштування центру Надвірної.

* * *

Перший заступник голови РДА Василь Янцюк із керівниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків центральної частини м. Надвірна за участю першого заступника міського голови Олега Йосипенка обговорив проблемні питання діючих ОСББ, а також використання досвіду ефективного господарювання для утворення нових об’єднань.

Із проектантом обговорили проектування обвідних каналів с. Пнів та в мікрорайоні сміттєзвалища.

* * *

На нараді в першого заступника голови РДА Василя Янцюка щодо попередження наслідків повені у c. Пнів з участю начальника управлін­ня архітектури, будівництва та ЖКГ РДА Лідії Захарко і Пнівського сільського голови Василя Гладиша йшлося про можливість відведення р. Під­замче та потічків, які протікають через село, у русло Бистриці Надвірнянської. Доручено Пнівському сільському голові В. Гладишу вжити заходів із поглиблення річки та потічків у селі, а Лідії Захарко – підготувати проектні пропозиції з відведення річки та потічків.

* * *

На громадських слуханнях з участю першого заступника голови РДА Василя Янцюка мовилось про створення керуючої компанії та об’єд­нань співвласників багато­квартирних будинків у мікрорайоні на вул. Ломоносова. Доручено ПП «Раут» провести опитування серед жителів мікрорайону та розпочати процес утворення керуючої компанії.

* * *

Заступник голови РДА Степан Іроденко провів засідання робочої групи щодо перевірок з дотримання державної дисципліни цін на споживчому ринку району. Протягом тижня перевірятимуть правильність встановлення цін на споживчому ринку.

На засіданні робочої групи щодо детінізації зайнятості жителів у районі перед її членами поставлено завдання – дослідити заклади торгівлі щодо оформлення правових і трудових відносин між керівником і працівниками.

* * *

Заступник голови РДА Богдана Ковалюк та відповідальні працівники служби у справах дітей РДА взяли участь у конференції «Про­філактика насильства в уч­нів­ському середовищі» у  Над­вірнянській ЗОШ № 1.

Заступник голови РДА Богдана Ковалюк за участі майора Надвірнянсько-Богородчанського об’єднаного райвійськкомісаріату Андрія Свириди доручила начальникам війсь­ково-облікових сто­лів населених пунктів району  активізувати роботу призовної комісії під час весняного призову.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/03/rda-den-za-dnem-4/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.