- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Юрій Дерев`янко турбується про здоров`я селян

Posted By Модератор On 04.03.2011 @ 16:03 In Здоров`я,Новини | No Comments

Комп’ютеризація амбулаторій – вимога часу. В цьому переконаний депутат обласної ради Юрій Дерев’янко, тому намагається всіляко цьому сприяти.

Тепер пощастило Пе­ре­ріслян­сь­кій сільській лікар­ській амбулаторії. Вона обслуговує 3 села, а це близько 6 тисяч жителів. Аби вони змогли отримувати ще якіс­ніші послуги, благодійний фонд Дерев’янка закупив для медиків цілу низку необхідного обладнання: стіль­ці, комп’ютер та все необхід­не для фізіотерапевтичного і стоматологічного кабінетів. Як зазначив Юрій Дерев’янко, стоматкабінет уже 15 років не  поновлювався, то­му все це обладнання, сподіваємося, допоможе ще краще надавати жителям необхідні послуги.

[1]

Депутати обласної ради Юрій Дерев`янко та Володимир Хопта з головним лікарем району Ярославом Ісопенком (у другому ряду), заступником головного лікаря ЦРЛ Емілією Сем`янів та головним лікарем Переріслянської лікарської амбулаторії Ніною Драгомирецькою у колі переріслянських медпрацівників

Подарунки від благодій­ного фонду Дерев’янка допоможуть нарешті ком­п’ю­теризувати медичний заклад. Досі, зізнається головний лікар Переріслянської ЛА Ніна Драгомирецька, вся документація була виключно на паперових носіях, тепер  цю процедуру осучаснять. Нова апаратура дасть можливість систематизувати інформацію в електронному вигляді. Для медиків, переконаний головний лікар Надвірнянської ЦРЛ Яро­слав Ісопенко, це вкрай важливо: – це є облік пацієнтів, захворювань, вікових груп, різних медичних програм. – 80 % коштів, які виділяють на медицину, – каже Ярослав Ісопенко, – використовують на зарплату та ліки, на інші потреби фінансів нема. Тому така допомога від депутатів обласної ради вкрай необ­хідна.

Ганна КАЗЮК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/03/yurij-derevyanko-turbujetsya-pro-zdorovya-selyan/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/03/guest.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.