- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Горянка» знову танцювала у Польщі

Posted By Модератор On 21.06.2011 @ 10:18 In Новини | No Comments

Танцювальний колектив «Горянка» районного будинку культури (кер. Олена Здольник) – неодноразовий учасник виставок народних ремесел та торгів промисловців, які проводить місто-партнер Пруднік.

Цього року перебування українських дітей у Польщі було насиченим, ефективним та цікавим. Крім виступів на виставці, «Горянка» взяла участь у ІІІ Міжнародному фестивалі молоді «Євротракт-2011» (стація Пруднік) – на світлині. Чудові виступи колективу не могли залишити поза увагою мешканців Прудніка та околиць. Діти у чудових українських костюмах презентували свою державу у селах Шибовіце і Ро­дічка, у будинках культури, школах та гімназіях.

[1]

Зачарована виступом наших дітей віце-староста м. Крнов (Чехія) Рената  Рамазанова за­пропонувала провести ІV Міжнародний фестиваль молоді партнерських міст у м. Крнов.

У рамках візиту представники Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 на чолі із заступником директора з виховної роботи С. Пасішнюк взяли участь у Міжнародній конференції «Поль­ща як захисник України на шляху інтеграції з Європейським Союзом», що про­ходила 7 червня ц. р. у м. Ополє (Опольський університет, теологічний факультет). На конференції Гімназія № 1 м. Пруднік презентувала свою спів­працю з Надвірнянською ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 (наступного року цій співпраці виповнюється 10 років).

Колектив «Горянки» щиро вдячний депутатам районної і міської рад, зокрема, Ігореві Поварчуку та Богданові Зеленчуку (обид­ва – від «Фронту Змін») за підтримку перебування ук­раїнських дітей у Поль­щі.

Вл. інф.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/horyanka-znovu-tantsyuvala-u-polschi/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/DSC_0089.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.