- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Кров, яка рятує життя

Posted By Модератор On 21.06.2011 @ 10:25 In Влада,Здоров`я,Політика | No Comments

15 червня у м. Надвірна відбулася акція «Здай кров – врятуй життя!», приурочена Міжнарод­ному дню донорів, організована депутатами міської та районної ради від ПП «Фронту Змін». Відтепер такі акції стануть постійними завдяки клубу донорів, створеному при осередку «Фронту Змін».

– Нині в області, зокрема, і в Україні загалом є гостра потреба у поповненні запасів крові. Більш того, сьогодні, як свідчить практика, кров здають переважно родичі пацієнтів, – зазначив організатор акції, член по­літичної партії «Фронт Змін», депутат районної ради Іван Забронський. – До того ж, існує багато негативних міфів стосовно шкідливості донорства. Тому ми вирішили виступити з ініціативою відродити престиж донорства в Надвірній і, в результаті, допомогти хворим людям. Своїм прикладом ми демонструємо людям, що допомагати ближнім – це дуже важлива та потрібна справа.

На заклик організаторів стати донором відгукнулися члени «Фронту Змін» та просто небайдужі жителі Надвірної. Усі вони здали кров у відділі переливання крові центральної райлікарні.

[1]

Учасники акції «Здай кров – врятуй життя!»

Акція дала змогу створити при організації «Фронту Змін» клуб донорів, що діятиме на постійній основі й проводитиме заходи щодо збору донорської крові. Окрім цього, клуб вестиме власну базу донорів, в якій збе­рігатимуть контактну інформацію про людей, які вже здали кров і дали свою згоду звертатися до них у разі нагальної потреби. Ця база поповнюватиметься після кожної проведеної акції.

«Фронт Змін» закликає всіх небайдужих надвірнянців приєднуватись до клубу донорів та відроджувати хороші традиції добра, самопожертви та співчуття.

Наш кор.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/krov-yaka-ryatuje-zhyttya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/fz.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.