- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Міська толока з міськими керівниками

Posted By Модератор On 21.06.2011 @ 10:21 In Влада,Здоров`я,Природа | No Comments

Стало доброю традицією для нашого міста Надвірна у переддень великих свят проводити толоки з прибирання  та наведення благоустрою в парках, скверах, вулицях і прибудинкових територіях житлових будинків міста. Квітучі дерева, нові будівлі, чисте повітря, прибрані вулиці та парки – мінімум, потрібний, щоб пишатися своїм міс­том і насолоджуватися життям у ньому.

З метою належної під­готовки міста до святкування Зіслання Святого Духа і Пресвятої Трійці Надвірнянська міська рада у черговий раз провела передсвяткову толоку в міському парку відпочинку ім. І. Франка. Працівники апарату міської ради спільно з членами Ради старійшин за участю комунальних служб дбайливо покосили траву, попідрізали ку­­щі, вивезли сміття з парку.

Відрадно, що з кожним разом міський парк та й усе місто стає охайнішим, чистішим, привітнішим. Міська влада закликає всіх жителів Надвірної власним прикладом показати, що чистота й охай­ність повинна бути не лише напередодні великих свят, а й у повсякденні.

[1] [2]

Міський голова Зіновій АНДРІЙОВИЧ (праворуч) та начальник КП «Надвірнакомунсервіс» Андрій КІНДРАТ вправно підрізали кущові насадження

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/miska-toloka-z-miskymy-kerivnykamy/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/DSC06004.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/DSC06013.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.