- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Пам’яті вчителя фізичної культури Василя Рудака у Парищі

Posted By Модератор On 10.06.2011 @ 12:15 In Духовність,Спорт | No Comments

30 травня ц. р. на спортивному майданчику Парищенської ЗОШ І-ІІІ ст. провели серед школярів І відкритий турнір з міні-футболу пам’яті учи­теля фізкультури цієї ж школи Василя Рудака. Рівно рік минув, як ця від­дана дитячому спорту лю­дина відійшла від нас. Йому виповнилося б 65 років.

[1]Під звуки маршу виходять учнівські команди Парищенської, Гаврилів­ської, Середньомайданської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ліснотарновицького НВК. Завмерли в тузі вчителі та учні Парищенської школи, сільська громад­ськість. Про життєвий шлях Василя Рудака, його любов до дітей, спорту розповів директор школи Микола Левицький, який і відкрив турнір. Перед присутніми виступили депутат районної ради Ігор Білоган, методист районного інформаційно-методичного центру від­ділу освіти Іван Угринчук, сільський голова Василь Магдич, директор ДЮСШ Ярослав Петріщак. Від родини покійного зі словами вдячності за організацію турніру та участь у ньому звернувся Степан Рудак, син Василя Михайловича.

Усі присутні відвідали могилу Василя Рудака, де поклали вінки і квіти, вшанували пам’ять хвилиною мовчання.

І ось запалали прист­расті на футбольному майданчику. Першими зустрілись команди з Парищ і Гаврилівки. 3:2 перемогли парищенці. Другу пару склали школярі із Середнього Майдану і Лісної Тарновиці. Напружена боротьба тривала два тайми, але у фіналі учні з Ліснотарновицького НВК. У боротьбі за третє місце спритнішими були гаврилівські юнаки, які стають бронзовими призерами.

[2]

Усі в очікуванні фіна­ль­ного матчу. Однак парищенські школярі інтриги не допустили і, продемонструвавши красивий і видовищний футбол, переконливо перемогли своїх однолітків з Лісної Тарновиці з рахунком 5:1 та завоювали кубок.

Усі команди нагоро­джені грамотами, а най­кращі воротар, гравець і бомбардир турніру отримали цінні призи та нагороджені грамотами.

Микола ЛЕВИЦЬКИЙ,

директор школи.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/pamyati-vchytelya-fizychnoji-kultury-vasylya-rudaka-u-paryschi/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/rudak.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/paryshche.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.