- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Свято у «Проліску» об`єднало всіх завдяки депутатам

Posted By Модератор On 29.06.2011 @ 11:16 In Свята | No Comments

Згадавши народну муд­рість «Світ – корабель, розум – вітрило, добра думка – кермо», перед моїми очима з`явились ті люди, які назавжди залишаються в па­м`яті завдяки їхній цілеспрямованості, активній жит­тєвій позиції, надзвичайній сумлінності і працездатності, великій відповідальності – із серцем, що палає жертовним вогнем любові, добра і щедрості. Серед них – депутати обласної ради Юрій Дерев`ян­ко і Володимир Хопта, які показали усім нам, на що вони здатні. Яка велика сила любові, добра і турботи про ін­ших закладена у цих прекрасних людях! Це можна побачити скрізь: у лікарнях, школах, дитячих садочках, на телебаченні, радіо, серед керівників різних рівнів.

Відрадно, що Юрій Дерев`янко прийшов із подарунками у ДНЗ «Пролісок». Наш садочок поповнився новими шестигранними столами, стільчиками – на три групи, новим плазмовим телевізором із приставкою та караоке, будівельним ігровим конструктором. Їхня благодій­ність, позначена щирістю, мудрістю, людяністю, бажанням творити усім людям добро.

У садочку кожна дитина особисто подякувала Юрію Дерев`янку і Володимирові Хопті за подарунки. Пісні та музика довго лунали на под­вір`ї ДНЗ та в музичному залі. А мені, як керівникові дитячого закладу, дуже приємно, що наші дошкільні проблеми не пройшли повз серця цих добрих і чуйних людей. Увесь колектив ДПН «Пролісок» насолодився спілкуванням із цими прекрасними людьми.

Від імені дітей, батьків, працівників ДНЗ низько вклоняємось і щиро дякуємо їм за те, що перетворили казку у дійсність, подарували усім нам таку прекрасну мить. Нехай Господь Бог і Пречиста Мати й надалі допомагають Вам творити добро.

Анна СИДОРЯК,

завідувачка дошкільного навчального закладу «Пролісок» м. Надвірна.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/svyato-u-prolisku-objednalo-vsih-zavdyaky-deputatam/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.