- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Таборували юні туристи на Добротівській горі

Posted By Модератор On 10.06.2011 @ 12:45 In Влада,Духовність,Здоров`я,Новини | No Comments

З початку тижня протягом трьох днів у мальовничій місцині на схилі гори, відомої під назвою Добротівська, поблизу однойменного села, відбувався районний зліт шкільних туристичних команд. У ньому взяли участь по півтора десятка учнів 5-8-их класів із 35-ти шкіл Надвірнянщини зі своїми педагогами-фізкультурниками.

[1]

Морозиво і м`ячі звеселили і пожвавили таборове наметове містечко

У середу юних туристів відвідали керівники району Володимир Калічко і Василь Попович, а також начальник відділу освіти РДА, депутат ра­йонної ради Михайло Винник. Від ра­йонної влади школярам-туристам у червневий спекотливий день вручили таке бажане морозиво, а також м`ячі. Від такої новини і події учнівське наметове містечко помітно ожило, пожвавилось і задоволено по-козацькому звеселилось. Саджавські юні туристи навіть додумались і запропонували поважним гостям посмакувати ними самими звареними супом і картоплею у польових умовах (про алкоголь – боронь, Боже! Лишень – пляшка мінводи – див. світлину внизу). За те, що частування виявилося смачним і калорійним, владні керівники пообіцяли допомогти їм придбати два намети.

[2]

Керівникам району посмакували таборові страви саджавських юних туристів

У четвер районна команда учнів-туристів пішла походом за маршрутом з Вигоди до Яремчі, а всі інші юні туристи мандрують у ці дні нашим Карпатським краєм за заздалегідь визначеними для себе маршрутами. Безсумнівно, такий захід лише сприяє оздоровленню, змужнінню і всебічному пізнанню школярами рідного краю, його природних, історичних, культурних пам`яток.

Наш кор.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/taboruvaly-yuni-turysty-na-dobrotivskij-hori/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/08062011_001.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/06/08062011_005.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.