- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вітаємо дільничних інспекторів міліції

Posted By Модератор On 21.06.2011 @ 10:06 In Свята | No Comments

Керівництво Надвірнянського райвідділу УМВС щиро вітає діль­нич­них інспекторів міліції з нагоди святкування Дня служби. Ви обрали собі нелегку, але почесну професію. На вас покладено відповідальну і благородну місію – захищати життя і здоров’я людей, їхні права і свободи. Нехай ваша служба на благо Вітчизни ніколи не буде затьмарена прикрощами. Здоров’я вам, успіхів на професійній ниві, наснаги й удачі у всіх справах.

Нині у райвідділі УМВС під чітким керівництвом Андрія Балабана працює 19 дільничних інспекторів. Саме вони вже упродовж багатьох років розкривають кожен другий з усієї кількості розкритих злочинів. Діль­ничного інспектора міліції можна назвати «народним міліціонером», бо хто ж, як не він, має підтримувати зв’язок із жителями. Особливо варто відзначити роботу дільничних інс­пек­торів лейтенантів міліції Івана Магаса, Юрія Хім`яка, Ігоря Клюфін­ського, Михайла Том`яка.

Специфіка роботи дільничних інспекторів міліції полягає в тому, що вони завжди перебувають серед людей, працюють з ними, переймаються їхніми радощами і проблемами. Вислухати людину, розібратися у суті її проблеми, надати кваліфіковану допомогу – прямий обов’язок дільничного. І це досягається не лише завдяки професіоналізму, а й особистим людським чеснотам, насамперед, порядності, чуйності, бажанні допомагати людям.

Оцінити їхню плідну і непросту працю можуть ті люди, котрі дійсно стикалися з їхньою щоденною працею та отримали відповідну допо­могу.

Роман ЧЕКМАРЬОВ,

начальник райвідділу УМВС, підполковник міліції.

Уляна ІВАСЮТИН,

в. о. начальника відділу по зв`язках із громадськістю та ЗМІ, лейтенант міліції.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/06/vitajemo-dilnychnyh-inspektoriv-militsiji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.