- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Так і не схаменувся…

Posted By Модератор On 08.07.2011 @ 10:55 In Кримінал | No Comments

Нещодавно у райвідділ УМВС надійшла заява від громадянина Б., жителя одного із сіл району, про те, що 14-річний житель того ж села, скориставшись тим, що заявник вийшов зі свого будинку, проник всередину житла, звідки викрав 300 грн. Однак, громадянин Б. вчасно повернувся в будинок і помітив, що неповнолітній К. чинить крадіжку. Незважаючи на те, що його помітили, злодій відкрито втік через вікно, прихопивши і викрадені гроші.

Як з`ясувалося, цей неповнолітній не вперше обкрадав громадянина Б. Ще у середині червня ц. р. хлопець через незачинені вхідні двері проник у хату громадянина Б. і таємно викрав близько 2400 грн. Підліток уже неодноразово судимий за аналогічні злочини, але на шлях виправлення так і не став.

Стосовно 14-річного краянина порушено дві кримінальні справи за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло, – карається позбавленням волі на строк до шести років) та за ч. 3 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, – карається позбавленням волі на строк до восьми років). Неповнолітнього К. помістили в ізолятор тимчасового тримання райвідділу УМВС для з`ясування всіх обставин злочину. Триває слідство.

Роман ЧЕКМАРЬОВ,

начальник райвідділу УМВС, підполковник міліції.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/07/tak-i-ne-shamenuvsya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.