- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Викрала сумочку з грішми

Posted By Модератор On 01.07.2011 @ 11:03 In Кримінал | No Comments

Нещодавно  у райвідділ міліції із заявою звернулась громадянка Д., про те, що на території центрального ринку в м. Надвірна, у кіоску № 285, невідома особа викрала у неї жіночу сумочку із 3000 грн. у ній.

Працівники карного розшуку дану заяву одразу взяли до уваги. Оперативно-розшуковими заходами встановили, що громадянка М., діючи умисно з корисливих мотивів і з метою вчинення крадіжки чужого майна, усвідомлюючи суспільно-небезпечний і протиправний характер своїх дій, передбачаючи їх шкідливі наслідки і свідомо бажаючи настання таких наслідків, пройшла до приміщення кіоску № 285, де шляхом вільного доступу таємно викрала жіночу сумочку із шкірозамінника вартістю 80 грн. та шкіряний гаманець вартістю 40 грн., в якому знаходились гроші в сумі 3000 грн., які належать громадянці Д., після чого з місця вчинення злочину зникла та розпорядилася викраденим майном на власний розсуд, чим заподіяла потерпілій майнову шкоду на 3120 грн.

Відносно громадянки М. слідчі райвідділу УМВС порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України: таємне ви­крадення чужого майна карається штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Роман ЧЕКМАРЬОВ,

начальник районного відділу УМВС, підполковник міліції.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/07/vykrala-sumochku-z-hrishmy/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.