- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Незалежність – доля України

Posted By Модератор On 23.08.2011 @ 16:08 In Духовність | No Comments

Нинішнє число «Народної Волі» присвячуємо 20-літтю проголошення рідної Української держави.

У Надвірнянщині і нашому краї ці події беруть початок з першого демократичного віча на Пнівському замку 24 вересня 1989-го, створення перших осередків Товариства української мови ім. Т. Шевченка, РУХу, Товариства «Меморіал». Потім краяни активізувалися у відстоюванні демократичних починань – відновлення історичної пам`яті, вшанування борців за волю України – Січових стрільців, борців Карпатської України, вояків ОУН-УПА, а також відновлення християнських, національно-державницьких свят, традицій, звичаїв. Наші земляки активно заявили себе у всеукраїнських акціях на підтримку демократії, зокрема, у виборах до місцевих і Верховної Ради, у президентських виборах, всеукраїнському референдумі.

Серце і душу кожного українця зараз проймає відповідальність і почуття високого обов`язку – щомиті, щоденно особисто і спільно працювати і робити все для того, аби кожним своїм словом і справою утверджувати незалежність України, зміцнювати підмурівок її державності.

Ідею єднання, щирості, приязні, патріотизму й українського духу редакція намагалась передати і в кольоровому колажі на першій сторінці і в інших публікаціях.

Зі святом, дорога і рідна Україно!

Зі святом, шановні краяни!

Редакція «Народної Волі».

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/08/nezalezhnist-%e2%80%93-dolya-ukrajiny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.