- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Врятували малого Артурчика

Posted By Модератор On 02.08.2011 @ 11:35 In Здоров`я | No Comments

Так сталося, що навесні внаслідок нещасного випадку отримав значні опіки мій онучок Артур Корж. Та, дякувати Богові, найстрашніше – вже позаду.

Тому висловлюю сердечну подяку лікареві-хірургові Ланчинської міської лікарні Степанові Мельничку, завідувачеві поліклініки, педі­атрові Ірині Тодорів, фельдшерові «швидкої допомоги» Надії Величко, лікареві Надвірнянської дитячої лікарні Мирославові Длябозі, які кваліфіковано надали дитині першу медичну допомогу і посприяли нам із відправленням на лікування до Івано-Франківського опікового центру. Там уже за життя Артурчика боровся весь медперсонал на чолі з хі­рур­­гом Петром Йосиповичем (на жаль, прізвища його не знаю) та завідувачем відділення. І хлопчика вдалося витягти з біди. Низький уклін Вам, наші рятівники.

Ще принагідно хочу додати, що для нашого великого селища дуже необхідна міська лікарня, якою нині керує висококласний спеціаліст, добра й порядна людина Степан Гресько. Треба зберегти й на­далі цей лікувальний заклад для нас, трударів.

Бажаю медикам Ланчина та Івано-Франківського опікового центру щастя, здоров`я і всіляких гараздів в особистому житті та на професійній ниві.

З повагою

Марта ГУЛЬКА,

бабуся Артурчика Коржа, смт. Ланчин.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/08/vryatuvaly-maloho-arturchyka/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.