- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Юнацький фінал високого рівня

Posted By Модератор On 12.08.2011 @ 10:41 In Спорт | No Comments

Протягом трьох днів на стадіоні «Нафтовик» у Надвірній проходив розіграш відкритого кубка м. Надвірна з міні-футболу серед дитячих команд, організований районною федерацією міні-футболу (голова Віктор Татаренко) за сприяння спортивного клубу «Карпати-Надвірна» (голова ради клубу Іван Тимінський). У змаганнях взяли участь 10 дитячих команд, яких за жеребкуванням розподілили на дві групи, де змагалися за системою кожен з кожним, а у фінал виходили по дві кращі команди з кожної групи.

У першій групі команди «Карпати» м. Надвірна та «Олімпія» с. Камінне впевнено виграли у своїх суперників та вийшли у півфінал.

Гаврилівська «Нива» впев­нено виграла всі чотири зуст­річі, але долю другої путівки до півфіналу вирішила лише краща різниця забитих та пропущених м`ячів, де пощас­тило ланчинським футболіс­там.

За підсумками попереднього етапу півфінальні пари набули такого вигляду – «Карпати» м. Надвірна – «Прут» смт. Ланчин та «Олім­пія» с. Камінне – «Нива» с. Гаврилівка.

Перша гра завершилась внічию – 1:1. А в серії пенальті перемогли ланчинці. У другому півфіналі гравці з Камінної переграли суперників – 3:1 і теж вийшли у фінал.

У зустрічі за третє місце між надвірнянськими та гаврилівськими хлопчиками основний час також завершився внічию – 3:3, але на цей раз уже надвірнянська команда краще пробила пенальті і здобула перемогу і третє місце.

Основний час не визначив переможця у фінальній грі – нічия 2:2, а в серії пенальті знову перемагають ланчин­ські хлопчики і стають володарями відкритого кубка м. Над­вірна з міні-футболу.

[1]

Непереможні ланчинські юні «прутянці»

За зайняте четверте місце грамоти отримали гравці команди «Нива» с. Гаврилівка (капітан Руслан Гринчак), бронзові призери – команда «Карпати» м. Надвірна (капітан Олег Шуфлін) – нагоро­джені медалями та дипломами. Срібні медалі та дипломи вручили гравцям команди «Олімпія» с. Камінне (капітан Іван Іванюк).

Переможці – команда «Прут» смт. Ланчин (капітан Назар Ткачук) – отримали кубок, м`яч, золоті медалі та дипломи.

Визначено кращих гравців у чотирьох номінаціях: воротар Микола Микитин («Нива» с. Гаврилівка), захисник Тарас Іванюк («Олімпія» с. Камінне), нападник Ярослав Рогів («Кар­пати» м. Надвірна) і кращий гравець турніру Андрій Де­м`янчук («Прут» смт. Ланчин). Їх нагородили пам`ятними призами та дипломами, які на цей турнір встановив директор поліграфічного підпри­ємства «ПоліКРОК» Анатолій Косован.

Наступний турнір відбудеться наприкінці серпня – це розіграш кубка «Карпатські зорі» пам`яті дитячого тренера та футболіста Володимира Перегінчука, в якому вже згодились взяти участь шість команд.

Віктор ТАТАРЕНКО,

голова районної федерації міні-футболу.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/08/yunatskyj-final-vysokoho-rivnya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/08/foot.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.