- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Звернення народного депутата України Василя Чуднова

Posted By Модератор On 02.08.2011 @ 12:49 In Влада | No Comments

Голова обласного об’єднання організацій роботодавців, народний депутат України Василь Чуднов звернувся до голови ОДА М. Вишиванюка та голови обласної ради О. Сича із проханням у якнайкоротший термін забезпечити скасування/перегляд регуляторних актів, які втратили свою актуальність або не мають жодної підстави для використання.

«До обласних організацій роботодавців продовжують надходити скарги підприємців на прийняті органами місцевої влади регуляторні акти, які не відповідають принципам соці­ально-економічної політики Уряду, створюють штучні перешкоди бізнесовим структурам в області.

Як свідчить аналіз, із майже 2 тисяч 200 регуляторних актів, прийнятих міськими, районними, селищними і сіль­ськими радами близько 65 від­сотків, тобто понад 1400 актів не відповідають основним прин­ципам державної регуляторної політики. Найбільше таких актів виявлено в Івано-Франківську – 45 із 53, Коломиї – 15 із 34, всі акти, які прийняті в Тлумацькому, Тисменицькому, Косівському районах.

Незважаючи на вжиті заходи, процес скасування або внесення необхідних змін у названі документи здійснюють повільно, що сприяє спекуляціям на державній політиці щодо забезпечення максимального сприяння розвиткові підпри­ємництва, малого та середнього бізнесу. Це викликає занепокоєння у структур Федерації роботодавців України. Тому звертаємось до Вас із проханням у якнайкоротший термін забезпечити скасування/перегляд регуляторних актів, які втратили свою актуальність або не мають жодної підстави для використання», – йдеться у зверненні.

Прес-служба народного депутата України Василя Чуднова.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/08/zvernennya-narodnoho-deputata-ukrajiny-vasylya-chudnova/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.