- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шахи

Posted By Модератор On 30.09.2011 @ 12:02 In Спорт | No Comments

У Надвірній відбувся шаховий турнір, присвячений 20-й річниці Незалежності України, організований від­ділом сім`ї, молоді і спорту РДА та шаховою федерацією району, в якому взяли участь 22 шахісти.

Змагання проходили за швейцарською системою у дев`ять турів із контролем часу 16 хв. кожному учасникові на всю партію. У напруженій боротьбі першість виборов к. м. с. Олексій Хрі­нов­ський, а друге місце посів Валентин Марченко к. м. с. (обидва з Коломиї), третє місце виборов к. м. с.  Роман Луців із Надвірної.

Усіх переможців відзначили грамотами відділу сім`ї, молоді і спорту РДА та грошовими призами від спонсорських надходжень.

Шахісти району щиро вдячні за організацію і проведення турніру начальникові відділу сім`ї, молоді і спорту РДА Тарасові Вінтоняку, директору ТРК «Надвірна» Богданові Климковецькому, голові профкому НГВУ «Надвірнанафтогаз» Юрію Костику. Особливу вдяч­ність любителі шахів висловлюють постійному доброчинцеві ша­хістів району, депутатові ра­йонної ради (ВО «Свобода»), підприємцю Сергію Штогрину за нагородження грошовими призами трьох кращих шахістів від Надвірнянщини.

Микола МАКСИМ`ЮК,

голова Надвірнянської районної шахової федерації.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/09/shahy/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.