- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянки – чемпіони Івано-Франківщини з міні-футболу

Posted By Модератор On 18.10.2011 @ 15:21 In Спорт | No Comments

2 вересня м. Коломия приймало обласні змагання з футзалу (юніори, юніорки), неофіційний чемпіонат Івано-Франківщини, у залік V обласних спортивних ігор серед молоді з неолімпійських ви­дів спорту 2011 р. з участю збір­­них команд нашого району.

За юніорок виступали гравці ЖФК «Надвірняночка», у т. ч. студентки Надвір­нянського коледжу НТУ (директор Ростислав Нагорний). Змагалося вісім команд, яких поділили на дві групи по чотири команди в кожній.

[1]

Ось наші «бойові» футзалісткиОсь наші «бойові» футзалістки

Перший матч «надвірняночки» зіграли в групі з командою Рожнятівського райо­ну, яку перемогли з рахунком 3:0. Потім з рахунком 7:0 розгромили команду господарів. Третій суперник по групі команда Долинського району взагалі відмовилася  грати з нашими дівчатами за що її зарахували технічну поразку. За регламентом команди, які зайняли перші місця в групах, грали між собою на звання кращі футзалістки Прикарпаття. Фінал між командами Городенківського та Надвір­нянського районів вийшов окрасою всього турніру. Дівчата обох команд продемонстрували дуже високий рівень гри. Але все-таки клас та майстерність надвірнянських футзалісток виявилися вищими і рахунок 5:2 на їхню користь це довів. Сім м`ячів забила кращий бомбардир команди та всього турніру Іванна Кнігніцька,чотири рази засмучувала суперника капітан команди Марія Маслій, по два рази відзначались Христина Гладиш та Леся Кривулінська. Крім вищеназваних гравців за команду прекрасно на воротах відстояла Марія Кулик. Запасні наші гравці – новачки, молоде цьогорічне поповнення в команді з Моршина Володимира Вайда, Мар­та Чернета та Марія Стельмах. Усіх гравців за зайняте перше місце  нагороджено відповідними грамотами Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА. Матчі підопічних Богдана Пинчука оцінювались, як підготовчий етап до участі ЖФК «Надвірняночка» у змаганнях із футзалу в першостях, 1-ій лі­зі України та Кубку України сезону 2011-2012 років.

Відмічаємо також команду юніорів Надвірнянщини (тренер Ігор Цурак), яка в непростій чоловічій боротьбі зу­міла посісти третє місце серед збірних команд районів, – що є теж досить високим показником.

* * *

У суботу, 10 вересня, на спортмайданчику стадіону «Нафтовик» відбудеться міні-футбольний турнір, присвячений Дню міста Надвірна, в якому візьмуть участь команди міської ради, районної ра­ди, райдержадміністрації та ЖФК «Надвірняночка».Початок змагань о 10-ій год.

Прес-служба ЖФК «Надвірняночка».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/10/nadvirnyanky-%e2%80%93-chempiony-ivano-frankivschyny-z-mini-futbolu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/10/kolomyja.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.