- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Як «рингували» яремчанські і делятинські «тайці»

Posted By Модератор On 21.10.2011 @ 09:43 In Спорт | No Comments

11 вересня у Самборі (Львівщина) відбулося яскраве свято спорту – турнір із тайського боксу Муай, присвячений Дню міста.

[1]Ці змагання без перебільшення можна назвати першістю Західної України, адже всі клуби з регіону, які розвивають цей мужній спорт, заявили на спортивне дійст­во. Об’єднану команду Яремче і Делятина представила команда яремчанської федерації Таїландського боксу (пре­зидент Олександр Сербов, головний тренер Свято­слав Загорський). Хоча у нашому славному місті цей мужній спорт розвивається лише 4 місяці, наші хлопці не показали себе хлопчаками для побиття. Гуцули проявили справжній чоловічий характер та волю до перемоги, пер­­ше місце посів Богдан Вінтоняк, який проводив двобій проти чемпіона Захід­ної України Івана Каржуата. Богдан впевнено переміг свого знаменитого супротивника  і отримав золоту медаль і кубок за волю до перемоги. Дуже впевнено виступив Ростислав Макаревич, який у першому поєдинку двічі від­правляв свого суперника у нокдаун. Другий поєдинок Ростислав провів упевнено, завдаючи потужних ударів у тулуб і голову, але судді з невідомих причин віддали перемогу своєму землякові, отож у підсумку Ростислав зайняв II місце. Ростислав Макаревич включений за під­сумками змагання до збірної області і представлятиме Івано-Франківщину на Кубку України у Львові 8 жовтня ц. р.

Також другі місця посіли Іван Бервінов, Іван Белоус, Петро Бойко, треті – Назарій Кішак і Юрій Німчук.

Успішний виступ став можливим завдяки підтрим­ці міської влади, зокрема, Делятинського селищного голови Михайла Косила, який завжди дбає про молодь, а також національно-патріотично налаштованим яремчанам – президента федера­ції тайського боксу О. Сербова, директора ресторану «Ту­рист» О. Гасюка, депутата Яремчанської міської ради Ю. Карпіна, легенди вільної боротьби Г. Левицького, директора Делятинського НВК О. Савчука. Бажаємо нашим хлопцям та їх тренеру Святославу Загорському подаль­ших перемог і здобутків!

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/10/yak-rynhuvaly-yaremchanski-i-delyatynski-tajtsi/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/10/111111.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.