- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Зорепад нагород – надвірнянським спортсменам

Posted By Модератор On 21.10.2011 @ 09:54 In Влада,Свята,Спорт | No Comments

9 вересня ц. р., у переддень професійного свята у районному будинку культури величально вшановували надвірнянських спортсменів та усіх причетних до розвитку фізичної культури і спорту у краї, пропаганди здорового способу життя.

Надвірнянщина здавна славиться спортивними досягненнями, про які ми постійно інформуємо наших читачів. Ветерани спорту, відомі українські тренери, чемпіони і призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи є зразком для багатьох наших краян.

На цьому наголосили присутні на святі заступник голови РДА Степан Іроденко та керуючий справами, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, вручивши низку грамот і грошових винагород. Продовжив цю приємну нагороджувальну місію начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту РДА Тарас Вінтоняк.

[1]

Нагороджені Олексій Катаман і Роман Теребушка – відомі своєю активністю на спортивній ниві району

[2]

Серед нагороджених: ветерани фізкультури і спорту; директори спортивних шкіл, клубів, громадських організацій і сільські голови; вчителі фізичного виховання, спортінструктори, викладачі фізвиховання Надвірнянських коле­джу НТУ та ліцею; провідні спортсмени із різних видів спорту; працівники органів виконавчої влади, які активно сприяють розвитку фізвиховання і спорту. Загалом – близько восьми десятків грамот вручили на цьому святковому зібранні.

До привітань приєдналися не менш відомі і талановиті солісти Віктор Чудновський, Уляна Боднарук, Ксенія Колодніцька, дует Христини Легоняк та Христини Пилип`юк, вихованці циркової студії «Веселка» РБК (кер. Галина Гресько), ансамбль бального танцю «Едельвейс» (кер. Іван Гаврилів) та ін.

Тож вітання аматорів сцени, як і всі нагороди, додадуть стимулу для спортивного руху на теренах Надвірнянщини.

Орися СПІВАК

«Народна Воля»

Світлини Назарія ГРИДЖУКА


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/10/zorepad-nahorod-%e2%80%93-nadvirnyanskym-sportsmenam/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/10/IMG_0537.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/10/IMG_0534.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.