- Народна Воля - http://volya.if.ua -

РДА: день за днем

Posted By Модератор On 04.11.2011 @ 12:25 In Влада,Новини | No Comments

Голова РДА Володимир Калічко за участю представників НГВУ «Надвірнанафтогаз», ДП «Надвірнянське лісове господарство», філії «Райавтодор», Надвірнянської міської ради, управління економіки РДА провів нараду з питань ремонту доріг у селах Черник і Максимець Зеленської сільської ради. На черговій нараді із заступником голови РДА Степаном Іроденком, керівниками Надвірнянського держлісгоспу, районної філії «Райавтодор», управління економіки РДА обговорено питання про залучення суб’єктів господарювання, які займаються лісозаготівлею, до ремонту цих доріг.

Володимир Калічко зустрівся з начальником НГВУ «Надвірнанафтогаз» Володимиром Чуприною з приводу обговорення питання проведення благоустрою території сіл Пнів, Пасічна, Зелена, Молодків, Стримба, смт. Битків.

На нараді з питання обговорення проекту спорудження нової Молодківської ЗОШ I-III ст. передбачили спорудження басейну та актового залу.

У Ланчині голова РДА цікавився питаннями будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям на території ЗОШ I-II ст., монтажу котельні для спалювання альтернативних видів палива у ЗОШ I-III ст. та знайомився з роботою Ланчинської міської лікарні.

На засіданні депутатської бюджетної комісії районної ради за участю Володимира Калічка обговорено пропозиції щодо внесення змін до бюджету району на 2011 р. і подання їх на розгляд чергового засідання сесії районної ради.

Голова РДА В. Калічко взяв участь у засіданні обласної робочої групи з аналізу основних показників економічного розвитку районів і міст області щодо погодження показників Програми соціально-економічного розвитку Надвірнянського району на 2012 рік.

Заступник голови РДА Степан Іроденко провів нараду з головами сільських рад Білих Ослав, Чорних Ослав, Чорного Потоку як акумулювати кошти та ресурси для ремонту доріг.

Заступник голови РДА Володимир Гурей їхав у Красну з приводу реконструкції та ремонту будинку культури.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/11/rda-den-za-dnem-9/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.