- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відкрили шкільний спортмайданчик

Posted By Модератор On 04.11.2011 @ 12:43 In Влада,Спорт | No Comments

Минулої неділі у Цуцилові на території місцевого навчально-виховного комплексу урочисто відкрили та освятили майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу. Свідками цієї події стали майже три сотні місцевих жителів.

Підготовчі роботи для встановлення майданчика виконали за сприяння сільського голови Миколи Дутчака, а покриття закупили та встановили за підтримки народного депутата України Василя Чуднова і голови РДА Володимира Калічка.

Споруджували методом «громадської будови» жителі села, учителі школи. Особливо відзначився учитель фізичної культури Василь Вівчарчук. Футбольний майданчик органічно вписався між шкільними будівлями та тренажерною площадкою.

[1]

Перший удар Василя Чуднова на спортмайданчику

На відкриття приїхали народний депутат України Василь Чуднов,  голова РДА Володимир Калічко, голова районної ради Василь Попович, заступник начальника Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Михайло Марцинюк, заступник голови РДА Степан Іроденко, депутат районної ради Іван Микитюк, начальники відділів РДА – освіти депутат районної ради Михайло Винник та у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Тарас Вінтоняк.

Василь Чуднов подарував юним футболістам  футбольні м’ячі. Також він розказав жителям про план розвитку села, згідно з яким уже за декілька років Цуцилів планують наблизити до європейського села з відповідною інфраструктурою. До прикладу, планують спорудження 25-метрового басейну. Володимир Калічко у вітальному слові підкреслив, що наочно діє програма «Писанкове Прикарпаття» і повідомив, що зекономлені на будівництві майданчика для міні-футболу кош­ти вкладуть у спорудження дитячого грального майданчика перед школою. Василь Попович пообіцяв сприяння у розбудові інфраструктури Цуцилова. Михайло Марцинюк передав вітання від керівництва облдержадміністрації і подарунок директорові школи, депутатові районної ради Миколі Андрейчуку – футбольні м’ячі.

Символічну стрічку урочисто перерізали капітани дитячих команд Цуцилова та Фитькова.

Опісля до людей звернувся парох с. Цуцилів о. Володимир Ділета. Він освятив майданчик і побажав юним жителям Цуцилова набиратися на ньому здоров’я та спортивної майстерності. На початок функціонування майданчика символічне місце у воротах зайняв сільський голова Микола Дутчак. Перші удари по м’ячу зробили Василь Чуднов, Володимир Калічко, Василь Попович. Святкування продовжив концерт учасників шкільної та сільської самодіяльності. А завершилось свято товариським матчем між юними фитьківчанами та цуцилівчанами, перемогу в якому здобула команда с. Цуцилів.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/11/vidkryly-shkilnyj-sportmajdanchyk/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/11/vidkruttja.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.