- Народна Воля - http://volya.if.ua -

20 красенів-голів «Надвірняночки»

Posted By Модератор On 05.12.2011 @ 16:48 In Спорт | No Comments

Нещодавно ЖФК «Надвірняночка»-ССК «Автомобіліст» (гравці 1997 р. н. і молодші) взяли участь у зональному турнірі з футзалу Чемпіонату України серед дівчат, який проходив у Калуші.

[1]Команди з Івано-Франківщини, крім нашої, «Нафтохімік-ДЮСШ №3», ДЮСШ Рожнятів та гості – «Медик» з Моршина (Львівська обл.), «Освіта» смт. Маневичі (Волинська обл.), «КОЛІСП-Костопіль» (Рівненська обл.) боролись за чотири путівки у фінальну частину змагань.

У перший день турніру «Надвірняночка» зіграла з «Освітою» і попри велике хвилювання виграла його з рахунком 5:4.

 В другий ігровий день – зустріч з найпринциповішим суперником останніх років, однією з кращих у Західній Україні – івано-франківською командою. Перший тайм і початок другого провели невдало – суперник забив нам шість м`ячів, а ми відповіли тільки одним. Але потім завдяки вдалим замінам, які провів наставник нашої команди Богдан Пинчук, та другому диханню «надвірняночок» гра кардинально змінилась – команда відіграла гандикап у п`ять м`ячів. Фінальний свисток під оплески численних глядачів зафіксував нічию – 8:8, хоч «надвірняночки» могли вирвати перемогу. Матч із «Медиком» наші футболістки провели невиразно і в підсумку нічия – 2:2.

Наступний свій поєдинок зіграли з рожнятівською ДЮСШ, яку перемогли з рахунком 5:2 і в останньому матчі, який вже нічого не вирішував, поступились лідеру змагань – костопільській команді, посівши третє місце на турнірі.

Двадцять м`ячів забила ЖФК «Надвірняночка» суперникам, левову частку, а саме дев`ять – капітан команди Тетяна Мельничук, п`ять – Тетяна Лайщук, три – Вікторія Красілич, по одному Марта Жбакова, Христина Зорійчук, Людмила Вінтоник. Не в останню чергу команда показала хороший результат завдяки діям на полі Василини Ткачук, Віталії Заліщук, Христини Семенюк і Яни Тріщук.

Фінальну частину заплановано провести в лютому 2012 року.

ЖФК «Надвірняночка» щиро дякує за фінансову підтримку команди директору охоронної фірми «Січ» Володимиру Нагорному та за сприяння Вікторові Лавриновичу.

Прес-служба ЖФК «Надвірняночка».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/12/20-kraseniv-holiv-nadvirnyanochky/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/12/SDC14955.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.