- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Будуймо разом країну мрій

Posted By Модератор On 16.12.2011 @ 11:51 In Влада,Економіка,Закон | No Comments

Працівники податкової інс­пекції – часті гості в загальноосвітніх закладах району. Цього разу відбулась презентація мультиплікаційного фільму, створеного ДПА України, «Місто мрії».

Молодші школярі Надвірнянської ЗОШ I-III ст. № 4 продовжили мандрівку у Світі податків. Цього разу їх супроводжував головний герой мультфільму «Місто мрії» Сан Санич Лелеко. Якщо учнів 2-Б класу ознайомили з термінами «податок», «прибуток», «платники податків» під час відві­дин Сорочинського ярмарку з класним керівником Людмилою Гаврильчук, то для інших дітей тема стала інноваційною, зате цікавою. З героями мультика дітлахи у своїй уяві будували чудове місто, затишні парки і сквери, лікарні, кінотеатри, бібліотеки, кінозали, дитсадки і школи…

Головне, що зрозуміли вихованці школи – це те, що все це може з`явитись у місті завдяки вчасно сплаченим податкам громадянами України.

Мрії на те й мрії, щоб колись збувались. Герої мультика впорались із труднощами і, як завжди буває в казках, добро перемогло. От якби побільшало у реальному світі добра, було б добре: і платникам податків, і їх збирачам. Учителі початкових класів Надвірнянської ЗОШ №4 напередодні Новорічно-Різдвяних свят зичать усім краянам добра, злагоди, щасливого віку, здоров`я, а своїм вихованцям такої ж наполегливості у навчанні, яка супроводжувала пана Лелеко мультиплікаційними стежками. Віримо: ми разом збудуємо Країну мрій.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/12/budujmo-razom-krajinu-mrij/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.