- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Турнір із класичних шахів

Posted By Модератор On 30.12.2011 @ 11:30 In Спорт | No Comments

Протягом листопада і грудня він відбувався за круговою системою з контролем часу 1 год. 5 хв. кожному із учасників на партію відповідно до рег­ламенту суддівської колегії.

У напруженій боротьбі переміг першорозрядник Руслан Клюфінський, друге місце – у Романа Луціва, третє – у багаторазового чемпіона Миколи Зінчука, четверте та п`яте місця – відповідно у Василя Мирошніченка та Івана Яворського.

Високий рівень гри продемонстрували учні шахового гуртка. «Вирішальна перевага» Ланчинського центру дитячо-юнацької творчості на базі Делятинського НВК – І. Стельмащук, М. Остап`юк, Н. Федоришин та І. Гаврилів (тренер І. Яворський).

Усі переможці відзначені грамотами відділу у справах сім`ї, молоді і спорту РДА та цінними грошовими призами.

Шахова федерація району щиро вдячна благодійникам, які профінансували проведення шахових турнірів у цьому році – начальникові НГВУ «Надвірнанафтогаз» Володимирові Чуприні та голові профкому Юрію Костику, голові об`єднаної профспілки ПАТ «Укрнафта» В. Тютюгіну, начальникові відділу у справах сім`ї, молоді та спорту РДА Тарасові Вінтоняку, сім`ї Стеценко, депутатові обласної ради Юрію Дерев`янку, депутатам районної ради підприємцям Сергію Штогрину та Іванові Микитюку, а також директорові ТРК «Надвірна» Богданові Климковецькому. Велике Вам спасибі за благодійну допомогу і розвиток шахового спорту в районі.

Шахісти нашого району щиро вітають Вас із наступаючим 2012 роком та Різдвом Христовим. Бажаємо міцного здоров`я, щастя, радості, достатку й успіхів у реалізації та здійсненні Ваших задумів. Ласки Божої Вам і земної благодаті.

Микола МАКСИМ`ЮК,

голова районної шахової федерації.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/12/turnir-iz-klasychnyh-shahiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.