- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У школах дбають про здоров’я

Posted By Модератор On 30.12.2011 @ 11:38 In Спорт | No Comments

У цьому навчальному році, за ініціативи Національного олімпійського комітету України, започатковані змагання для учнів п’ятих і шостих класів «Олімпійське лелеченя», у перспективі вони називатимуться «Захід». У фінал районних змагань вийшло 13 команд, з яких вісім представляли шостий клас, п’ять команд із п’ятих класів.

[1]У програму входило вісім конкурсів: біг: на30 метрів, човниковий, із скакалкою обертаючись вперед, підбивання тенісного та ведення футбольного і баскетбольного м’ячів, стрибки у мішках та з м’ячем, затиснутим між колін.

У напруженій боротьбі серед учнів п’ятих класів перемогли учні Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 (учитель фізкультури – Андрій Дитко, директор – Роман Романишин), другою – Над­вірнянська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 (учителі фізкультури – Петро Семенюк та Андрій Попович, директор – Ярослав Крицький). Учні цього навчального закладу, а саме із шостих А та Б, завоювали друге та перше місце відповідно (серед 6-их класів). Пнівська ЗОШ І-ІІІ ст. двічі була третьою, підготувала дітей до змагань вчителька фізкультури Юстина Гресько, директор – Олег Фединяк.

Спортивні заходи необхідні для здоров’я підростаючого покоління, «Олімпійське лелеченя» проведений відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА (нач. –Тарас Вінтоняк) та методистом інформаційно-методичного цент­ру відділу освіти РДА Іваном Угринчуком. Для переможців районних змагань проведуть обласний етап конкурсу «Олімпійське лелеченя», на якому визначать команду, яка поїде на всеукраїнські змагання у Київ.

Наш. кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/12/u-shkolah-dbayut-pro-zdorovya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2011/12/olimpLelechenja.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.