- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відшкодовано понад 451,78 тис. грн.

Posted By Модератор On 16.12.2011 @ 11:59 In Влада,Економіка | No Comments

Протягом січня-листопада цього року Надвірнянський районний регіональний контрольно-ревізійний відділ заходів забезпечив відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів, допущених внаслідок порушень законодавства на загальну суму 451,78 тис. грн., з яких 75 тис. грн. склало відшкодування порушень, виявлених у попередні роки.

За результатами проведеної ревізії фінансово-господарської діяльності комунальне підприємство «Надвірнашляхбуд» відшкодувало порушень, що спричинили втрати на загальну суму 57,87 тис. грн. Зокрема, нараховано та виплачено компенсації за несвоєчасну виплату заробітної плати 15 працівникам на 1,95 тис. грн. Забезпечено відшкодування допущених переплат зарплати на 6,33 тис. грн., а саме: утримано з працівників переплачені суми відпускних – 0,19 тис. грн.; незаконно виплачену премію – 3,4 тис. грн.; зайво нараховану та виплачену матеріальну допомогу – 2,74 тис. грн. Скориговано зайво сплачені внески до державних цільових фондів за незаконно виплаченими сумами з оплати праці – 2,43 тис. грн.

За рахунок двох винних осіб відшкодовано недостачу матеріальних цінностей на суму 1,41 тис. грн.

Відшкодовано завищення вартості виконаних робіт з капітального ремонту доріг на – 32,13 тис. грн. шляхом виконання додаткових робіт з ямкового ремонту дорожного покриття на вулиці Руднєва у м. Надвірна у серпні 2011 року. Також у вересні ц. р. відшкодовано завищення вартості товарів на 13,41 тис. грн. шляхом виконання додаткових робіт з ремонту провулку В. Великого у м. Надвірна.

Повідомляємо, що відповідно до п. 2.53 Плану контрольно-ревізійної роботи на ІV квартал 2011 року та звернення першого заступника Голови правління Пенсійного фонду України Кравчука В. О. від 29 листопада 2011 р. № 26602/02-02 проводиться ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності територіальних підрозділів Пенсійного фонду України в Надвірнянському районі у частині правильності призначення пенсії, допомог і компенсацій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та обґрунтованості видачі документів, що слугували підставою для призначення пенсії, допомог і компенсацій за період із 1 січня 2009 р. по 1грудня 2011 р. Якщо є зауваження, пропозиції щодо правильності призначення пенсії, допомог і компенсацій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, просимо повідомити Надвірнянський районний регіональний контрольно-ревізійний відділ за адресою: м. Надвірна, вул. Визволення, 7 або за телефоном довіри 2-90-20.

Назар ДМИТРУК,

начальник Надвірнянського районного регіонального контрольно-ревізійного відділу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2011/12/vidshkodovano-ponad-45178-tys-hrn/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.