- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Василь Костицький отримав нагороду від «Українського літопису»

Posted By Модератор On 13.01.2012 @ 11:40 In Духовність | No Comments

Історико-культурний проект «Український літопис» провів урочистості з нагоди 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму, на якому переважною більшістю голосів українці підтвердили Акт проголошення незалежності України як суверенної і незалежної держави.

Під час урочистостей пам’ятними знаками за вагомий особистий внесок у справу збереження справедливості, гуманізму, миру і злагоди в Україні та за її межами, розбудову демократичної миролюбної держави Україна, багаторічну плідну громадську діяльність, меценатство, високопрофесійну та самовіддану працю на благо Батьківщини, розвиток національної культури, науки, освіти, відданість миротворчій справі та утвердження слави України на міжнародній арені були нагороджені: перший президент України Леонід Кравчук, академік Національної Академії наук і Національної Академії педагогічних наук України Василь Кремінь, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Василь Костицький.

Наш земляк Василь Костицький – громадський діяч у справі утвердження слави України на міжнародній арені.

Напередодні Нового року в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» відбувся офіційний прийом, організований Депутатським клубом «Парламент». У ньому взяли участь відомі представники Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, дипломатичних і бізнесових кіл, зокрема, депутати Польського Сейму, Німецького Бундестагу, повноважні посли із 70 країн світу, представники міжнародних дипломатичних місій, акредитованих в Україні та ін.

Учасники зібрання високо оцінили досягнення Клубу як громадської організації у налагодженні порозуміння між парламентаріями, урядовцями, представниками громадськості та бізнесу. На думку першого Президента України Леоніда Кравчука, стрижнем такої роботи має й надалі залишатися ідея об’єднання громадсько-політичних сил на користь Батьківщини.

Під час урочистої церемонії почесну відзнаку Депутатського клубу «Парламент» за активну громадську діяльність вручили Василеві Костицькому.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/01/vasyl-kostytskyj-otrymav-nahorodu-vid-ukrajinskoho-litopysu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.