- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вибір – за інвалідами

Posted By Модератор On 27.01.2012 @ 11:30 In Влада,Здоров`я | No Comments

Верховна Рада України 18 листопада 2011 р. ухвалила проект Закону України № 9050 «Про внесення змін до статті 26 Закону України «Про реабілітацію інвалідів в Україні». Із 2012 р. передбачено виключення зі сфери державного замовлення забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації, оскільки ця норма врегульована законодавством як право на їх отримання, що дозволить інвалідам самостійно обирати виробника та комплектацію технічного засобу реабілітації.

[1]

Інвалід війни Василь Микитюк із Надвірної та начальник  управління праці та соціального захисту населення Надвірнянської РДА Андрій Креховецький

За сприянням управління праці та соціального захисту населення РДА інвалід війни 3-ї групи Василь Ілліч Микитюк, який перебував на обліку для забезпечення автотранспортом із 26 червня 2000 року, 20 січня цього року отримав безкоштовно автомобіль «Geely». Ключі від автомобіля йому урочисто вручив в Івано-Франківську заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький.

Андрій КРЕХОВЕЦЬКИЙ,

начальник управління праці та соціального захисту населення РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/01/vybir-za-invalidamy/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/01/avto.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.