- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Земний уклін Вам, люди доброї волі

Posted By Модератор On 05.01.2012 @ 11:27 In Новини | No Comments

Святий Миколай у цьому році став щедрим для учнів Чорноославської ЗОШ І-ІІІ ст. завдяки підприємцям Василеві Мельнику, Василеві Паньку, Ярославові Ванджурі, Василю Горішному, Дмитрові Козьмину, Антону Данилюку, Галині Козьмин, Галині Ревтюк, Миколі Козьмину, Білоославському лісництву та Чорноославській сільській раді. Отець Юрій від парафіян православної церкви вручив солодощі учням та працівникам школи.

Особливу подяку висловлюємо голові батьківського комітету Василеві Івасишину, котрий по-батьківськи виконує свої обов’язки. Завдяки його старанням учні 1-А класу побували у маєтку святого Миколая у с. Пістинь Косівського району. Підприємець Микола Козьмин своїми мікроавтобусами безкоштовно довозив дітей на районні предметні олімпіади.

У ці незвичайні, по-зимовому теплі, передсвяткові дні дирекція школи, учнівський та учительський колектив висловлюють слова подяки за значну допомогу нашим добродійникам.

Хай Вам ведеться і множиться! Хай добро і радість не покидають вашу оселю. Радійте дітям, онукам і всій родині. Повсякчас Вам гарного настрою, підтримки друзів і однодумців, сімейного затишку і тепла! Радісних Різдвяних свят та щасливого Ста­рого нового року зичимо односельцям та людям, котрі творять добро.

Наталія КОЗЛОВСЬКА,

директор Чорноославської ЗОШ І-ІІІ ст.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/01/zemnyj-uklin-vam-lyudy-dobroji-voli/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.