- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Люби ближнього свого

Posted By Модератор On 24.02.2012 @ 12:12 In Влада,Духовність | No Comments

Ця Божа заповідь кожному з нас на повсякчас, але особливої актуальності вона набуває під час складних економічних, а інколи й моральних ситуацій.

Тому такою важливою стала нарада у заступника голови райдержадміністрації Богдани Ковалюк з участю начальників відділів внутрішньої політики та зв`язків із громадськістю, культури і туризму РДА Тараса Дем`янчука та Олександра Зварчука, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Романа Огерука, а також представників управління праці та соціального захисту населення РДА, служби у справах дітей, відділу освіти РДА, районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

На цій нараді скоординували цьогорічні доброчинні заходи, серед яких благодійний концерт для дітей-інвалідів «Подаруй дитині майбутнє», благодійні акції «Діти – дітям», «Допоможи потребуючому», заплановані орієнтовно на травень, червень, вересень-жовтень ц. р. Детальніше ми проінформуємо про ці заходи, під час яких усі краяни зможуть проявити свою любов до ближнього і подати руку допомоги.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/02/lyuby-blyzhnoho-svoho/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.