- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Оперативно і продуктивно

Posted By Модератор On 27.02.2012 @ 10:44 In Влада | No Comments

працювали депутати постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту та житлово-комунального господарства на черговому засідані 17 лютого ц. р. під керівництвом її голови Володимира Павлюха.

Першочергово районні обранці Дмитро Підхомний, Ігор Поварчук, Віктор Соць та Володимир Вірстюк грунтовно ознайомились із матеріалами ХІ сесії районної ради шостого скликання. Детально розглянули звіт голови райдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2011 рік, рекомендуючи затвердити його сесійно.

Взяли до відома звіт голови РДА про виконання районного бюджету за 2011 рік.

Члени комісії скрупульозно вивчали Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2012 рік та розвитку місцевого самоврядування у районі на 2012-2015 роки і вирішили рекомендувати сесії їх затвердити.

Не менше уваги комісія приділила листам і документам щодо «профільних» питань і проблем. Зокрема, позитивно відгукнулися щодо рішення Івано-Франківської обласної ради «Про регіональну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім» на 2012-2015 роки», рекомендуючи райдержадміністрації розробити таку ж районну цільову програму.

Депутати ознайомились також із рішенням обласної ради «Про внесення до обласного бюджету на 2012 рік у частині фінансування природоохоронних заходів», де передбачені кошти на реконструкцію та будівництво каналізаційних мереж і споруд на них у районі вул. Комунальна-Мельничука у м. Надвірна (947312 грн.) та придбання машини для перероблення побутових відходів у Надвірній (500 тис. грн.).

Завершили засідання комісії розглядом листів філії «Надвірнянський райавтодор», комунальних підприємств «Теплокомуненерго», «Надвірнаводоканал» та ін.

У роботі комісії взяли участь радник голови районної ради Василь Андрейчук, перший заступник і заступник голови РДА Степан Іроденко та Володимир Гурей, начальники управління економіки РДА Василь Уніят та управління будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства РДА Лідія Захарко.

Орися СПІВАК «Народна Воля»


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/02/operatyvno-i-produktyvno/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.