- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Місячник із благоустрою вимагає небайдужості

Posted By Модератор On 30.03.2012 @ 11:51 In Влада,Новини | No Comments

Голова РДА Володимир Калічко видав розпорядження «Про проведення у районі заходів у рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та «Дня довкілля».

З метою приведення у належний санітарний стан населених пунктів району, прилеглих територій, парків, скверів, узбіч, доріг, підготовки до Великодніх свят та Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні із 27 березня ц. р. оголошено місячник із благоустрою, 31 березня – толоку з благоустрою населених пунктів та 28 квітня – Дня довкілля.

Міського, селищних та сільських голів спільно з керівниками підприємств, організацій, установ району зобов`язано розробити та провести необхідні заходи у рамках щорічної всеукраїнської весняної акції «За чисте довкілля». Відповідні служби повинні забезпечити координацію робіт щодо приведення в належний санітарний стан населених пунктів та прилеглих до них територій, прибережних захисних смуг вздовж річок, джерел, полігонів для побутового сміття, створення зелених насаджень.

Філії «Надвірнянський райавтодор» потрібно виконати ямковий ремонт покриттів доріг, профілювання узбіч, ремонт бар’єрних огорож, прибирання автошляхів та придорожніх смуг.

Відокремленому підрозділу ПАТ «Івано-Франківська дирекція залізничних перевезень» рекомендовано забезпечити прибирання прилеглих до залізничних колій територій у Надвірнянському районі, а громадським об’єднанням, політичним партіям провести організаційну роботу щодо залучення жителів до виконання робіт у рамках акції «За чисте довкілля».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/03/misyachnyk-iz-blahoustroyu-vymahaje-nebajduzhosti/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.