- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Влучні кидки баскетболістів

Posted By Модератор On 16.03.2012 @ 12:42 In Спорт | No Comments

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту РДА (нач. Тарас Вінтоняк) спільно з районною організацією ФСТ «Колос» (гол. Василь Масевич) провели традиційні змагання із баскетболу серед сільських колективів фізкультури. У них взяли участь 24 сільські команди, котрі сформували п’ять груп.

Переможців зональних змагань розділили на дві групи. У фінальній частині за п’яті-шості місця змагалися гравці Камінної і Гаврилівки, котрі і перемогли у запеклій боротьбі. Третьою стала команда Тисменичан, котра у бронзовому фіналі здолала пасічнянців. А у золотому – зустрілися баскетболісти із Пнів`я і Ланчина, котрі і перемогли у запеклій боротьбі.

Команди Ланчина, Пнів`я і Тисменичан, за здобуті відповідно І, ІІ і ІІІ місце, нагороджені пам’ятними кубками і грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА і районної організації ФСТ «Колос».

Організатори змагань вдячні дирекціям Пнівської і Пасічнянської ЗОШ І-ІІІ ст. за надані спортивні зали та суддівській колегії у складі Вікторії Дячук, Василя Гуменюка і Віталія Пуканюка.

Василь МАСЕВИЧ,

голова районної ради ФСТ «Колос».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/03/vluchni-kydky-basketbolistiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.