- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ярмарок кар`єри – зустріч випускників шкіл та представників навчальних закладів «віч-на віч»

Posted By Модератор On 30.03.2012 @ 11:15 In Влада,Економіка | No Comments

22 березня Надвірнянський районний центр зайнятості організував і провів Ярмарок кар’єри.

[1]На ярмарок запросили випускників шкіл, представників Надвірнянського коледжу НТУ, Надвірнянського професійно-технічного училища № 11, роботодавців, ЗМІ. Цей захід відбувся у теплій та дружній атмосфері, в орендованому приміщенні приватного підприємця Федора Нагорняка в с. Красна. Старшокласники цього та сусідніх сіл залюбки взяли участь у заході і поринули у дивовижний світ робітничих професій, збагачуючи свої профорієнтаційні знання.

Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Зоряна Станіщук допомагала школярам ознайомитись з описом професій, що є найбільш актуальними на ринку праці, розповіла про важливість вибору професії та подальше навчання, адже це є запорукою успіху в майбутньому.

Ірина Савчук – заступник секретаря приймальної комісії Надвірнянського коледжу НТУ ознайомила учнів з порядком вступу, умовами навчання, проживання, охарактеризувала матеріально-технічну базу. Інформація супроводжувалась цікавим відеороликом про коледж.

Наталія Бережна – заступник директора з навчально-виховної роботи Надвірнянського ПТУ № 11 детально ознайомила присутніх із цим навчальним закладом, з умовами вступу, з професіями, яким навчають у ПТУ, отриманням стипендії, надала роздатковий матеріал. Цікавою стала розповідь Василя Остап`юка – викладача зі спецдисциплін столярних професій, який наочно продемонстрував присутнім вироби з дерева студентів ПТУ, розповів про історію закладу, досягнення його вихованців. Спостерігалася велика зацікавленість школярів, адже інформація була насиченою та доступною. Всі учні, а їх на заході було більше 100, отримали буклети. Директор Краснянської ЗОШ І-ІІІ ст. Василь Стримбіцький подякував Надвірнянському райцентру зайнятості за організований захід і наголосив, що саме вони допомагають оцінити правильність зробленого вибору, дають змогу зорієнтуватись у світі професій, навчальних закладів, перспектив працевлаштування.

Зоряна СТАНІЩУК,

заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Надвірнянського райцентру зайнятості.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/03/yarmarok-karjery-zustrich-vypusknykiv-shkil-ta-predstavnykiv-navchalnyh-zakladiv-vich-na-vich/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/03/DSC05472.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.