- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Із надією на нову школу

Posted By Модератор On 08.06.2012 @ 11:21 In Духовність | No Comments

25 травня пролунав останній дзвінок для учнів та вчителів Чорнопотоківської ЗОШ І-ІІІ ст. Щасливої дороги в доросле життя бажали випускникам директор школи, батьки, вчителі та гості свята.

[1]

Депутат обласної ради Володимир Попович вручає подяку учасниці фольклорного фестивалю «Писанка», що відбувся у Коломиї

А випускники обіцяли керуватися в житті уроками людяності та справедливості, які отримали в школі, з честю пронести звання учня, стати вірними синами і доньками свого народу, усі свої сили, знання і вміння віддати для добробуту і процвітання рідного краю. З радістю і хвилюванням отримували атестати, Похвальні листи, подяки учні та вчителі.

На щастя, у кожному суспільстві є благородні люди. Вони усвідомлюють плинність життя, його миттєвість і намагаються дотримуватись заповідей Божих, уміють любити, усміхатись, дарувати щастя і тепло іншим. Таким є заступник голови-начальник головного управління економіки ОДА, депутат обласної ради Володимир Попович. Він щиро привітав присутніх з успішним закінченням навчального року і повідомив про початок будівництва нової школи у нашому гірському селі. Також подарував школі дві нові дошки для класів. На обличчях дітей засяяли щасливі усмішки, бо вони давно уже мріють навчатися у великих світлих класах.

Михайло СТРУК,

директор Чорнопотоківської ЗОШ І-ІІІ ст.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/06/iz-nadijeyu-na-novu-shkolu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/06/P1090406.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.