- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ключі електронного підпису – безкоштовні

Posted By Модератор On 08.06.2012 @ 11:06 In Економіка,Технології | No Comments

У рамках розширення електронного сервісу та з урахуванням звернень платників податків, які обрали електронний спосіб звітування, ДПС України безкоштовно видає посилені сертифікати відкритих ключів.

Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового Департаменту державної податкової служби (далі – Центр) надає послуги електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, іншим суб’єктам господарської діяльності та фізичним особам з можливістю безоплатної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів.

Під послугами ЕЦП слід розуміти реєстрацію заявників, надання у користування надійних засобів ЕЦП, допомогу при генерації відкритих та особистих ключів, обслуговування посилених сертифікатів ключів заявників (сертифікацію відкритих ключів заявників, розповсюдження та зберігання посилених сертифікатів ключів, управління статусом цих сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про нього), надання послуги фіксування часу, консультативні послуги за зверненнями платників податків.

Сферою використання посилених сертифікатів Центру є організація електронного документообігу з використанням ЕЦП.

Представництво в Івано-Франківській області знаходиться в приміщенні ДПІ у м. Івано-Франківську за адресою:76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, каб. 110; тел. (0342) 77-19-05.

Графік роботи: понеділок-четвер – із 9-ї до 18-ї год., обідня перерва – із 13-ї до 13.45 год.; п’ятниця – із 9-ї до 17-ї год., обідня перерва – із 13-ї до 13.45 год.

Також розпочав роботу Офіційний інформаційний ресурс Акредитованого Центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби за адресою www.cskidd.gov.ua.

Детальніша інформація за тел. 2-90-57. Документи для отримання ключів можна подати до ДПІ у Надвірнянському районі.

ДПІ в Надвірнянському районі.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/06/klyuchi-elektronnoho-pidpysu-bezkoshtovni/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.