- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Перемога на турнірі у Рожнятові

Posted By Модератор On 22.06.2012 @ 10:50 In Спорт | No Comments

ЖФК «Надвірняночка» (гравці 1997 р. н. і молодші) виступила на футбольному турнірі, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей у Рожнятові. Зігравши внічию з командою «Освіта» (Городенка) та вигравши у сваричівського «Колоса» і господарок ДЮСШ Рожнятів, зайняла перше місце.

[1]

Місцеві організатори змагань нагородили нашу команду кубком, грамотою, а гравців – золотими медалями та смачним тортом. Індивідуальні відзнаки отримали кращі гравці змагань – капітан Тетяна Мельничук та Катерина Яворська. Також хорошою змістовною грою відзначилися Тетяна Лайщук, Марія Настюк, Яна Тріщук, Мар`яна Попович, Василина Ткачук, Олеся Драганчук, Христина Семенюк, Анна Лаптюк, Іванна Томин, Вікторія Красілич та Христина Зорійчук.

* * *

Гравець ЖФК «Надвірняночка» Тетяна Лайщук із 1 по 3 червня у складі збірної Івано-Франківської області взяла участь у регіональному етапі з футболу серед дівчат 1997 р. н. і молодші «Кубок надій Федерації Футболу України» у м. Костопіль (Рівненська обл.).Команда нашої області на цих всеукраїнських змаганнях завоювала першість.

Прес-служба ЖФК «Надвірняночка».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/06/peremoha-na-turniri-u-rozhnyatovi/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/06/nadvirnjano4ka.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.