- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Срібні медалі ЖФК «Надвірняночка»

Posted By Модератор On 01.06.2012 @ 10:45 In Спорт | No Comments

На футбольному полі ФК «Нафтохімік» у селі Вістова Калуського району відбулися фінальні матчі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги (ДЮФЛ) серед дівчат Івано-Франківської області (гравці 1995 р. н. і молодші).Чотири найсильніші команди, а саме «Надвірняночка», Івано-Франківська ДЮСШ №3, Галицька ДЮСШ та Калуська ДЮСШ «Нафтохімік» визначали чемпіона.

[1]

«Надвірняночка» на фінальній частині змагань у Вістовій

У першому півфінальному матчі «Надвірняночка» упевнено розгромила гравців із Галицької ДЮСШ з рахунком 6:1. На дубль Галини Демків та покер Марти Чернети галичанки змогли відповісти тільки раз. У другому – представниці ДЮСШ №3 перемогли калушанок із рахунком 3:0.

Галицька команда з рахунком 4:0 обіграла калушанок і завоювала бронзові медалі чемпіонату ДЮФЛ.

У фіналі втретє за весь турнір зустрілись команди Івано-Франківська та Надвірної. З рахунком 2:0 дівчата з Надвірної поступились більш досвідченій команді і стали срібними призерами першого чемпіонату Прикарпаття з футболу серед дівчат. Організатори цих змагань – ФК «Нафтохімік» та Івано-Франківська обласна федерація футболу й основний їх спонсор – ТОВ «Карпатнафтохім» вручили пам’ятні медалі за зайняте 2 місце та грамоти.

Індивідуальні призи отримали гравці ЖФК «Надвірняночка»: кращий воротар – Ольга Музиченко і бомбардир – Марта Чернета (13 голів). Основу команди на турнірі склали студентки Надвірнянського коледжу НТУ (директор – Ростислав Нагорний). Успіх залежав від клопіткої роботи президента та головного тренера команди Богдана Пинчука, тренера Віктора Лавриновича і наставника воротарів Лева Борняка. Дякуємо Надвірнянському міському голові Зіновію Андрійовичу за наданий автотранспорт для поїздки на змагання.

Восени команда стартує у наступному чемпіонаті і обов`язково побореться за найвищий комплект нагород на теренах Прикарпаття.

Прес-служба ЖФК «Надвірняночка».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/06/sribni-medali-zhfk-nadvirnyanochka/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/06/nadvirnjanochka.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.