- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У рамках програми «Бібліоміст»

Posted By Модератор On 15.06.2012 @ 10:10 In Культура | No Comments

7 червня в читальному залі районної бібліотеки для дорослих відбулась координаційна зустріч учасників проекту співпраці бібліотек з місцевими громадами ради з міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст» «Туристично-краєзнавчий клуб у бібліотеці: відкриваємо нові горизонти». Взяли участь працівники бібліотеки, представники від туристично-інформаційного центру, відділу культури і туризму РДА, музею історії Надвірнянщини, міськрайонного товариства з охорони пам`яток історії та культури, районних ЗМІ, Надвірнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Директор проекту Марта Кушнерчук зробила мультимедійну презентацію проекту, плану роботи на червень. Обговорили план дій, розприділили обов`язки щодо його втілення. Партнери проекту Михайло Максим`юк, Володимир Гринішак підтвердили свою зацікавленість у проекті та готовність підтримувати і допомагати у його реалізації.

Бібліотека запрошує всіх бажаючих взяти участь у проекті, реєструватися членами BIBLIO TRAVEL KLUB та разом краще пізнати свій рідний край.

Оголошено конкурс на кращий слоган клубу. На переможця чекає приз. Сподіваємось на активну участь у проекті всіх зацікавлених.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/06/u-ramkah-prohramy-bibliomist/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.