- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Гарячі лінії» у прокуратурах області та району

Posted By Модератор On 10.08.2012 @ 11:17 In Влада | No Comments

Мета створення «гарячих ліній» – отримання інформації та оперативне реагування на факти незаконного втручання у діяльність підприємств, установ, організацій та інших господарюючих суб’єктів з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів.

Згідно з розпорядженням прокурора області обов’язки з прийому повідомлень покладено на відділ захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області, а в прокуратурі району приймає такі повідомлення прокурор району Назар Грицюк.

Повідомлення приймають у робочі дні з 9-ї до 18-ї год. Отриману інформацію опрацьовують і за отриманими фактами неправомірного втручання у підприємницьку діяльність невідкладно організовують перевірки.

Якщо Ви особисто стикалися з фактами або Вам відомо про факти незаконного втручання у діяльність підприємств, установ, організацій та інших господарюючих суб’єктів з боку посадових осіб контролюючих та правоохоронних органів, просимо повідомляти на «гарячі» телефонні лінії обласної та районної прокуратур за номерами: (0342) 75-24-21 – «гаряча» телефонна лінія прокуратури області; (03475) 2-91-78 – «гаряча» телефонна лінія прокуратури району.

Олена ІРОДЕНКО,

старший прокурор прокуратури Надвірнянського району, молодший радник юстиції.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/08/haryachi-liniji-u-prokuraturah-oblasti-ta-rajonu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.