- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Прем’єр міністр Микола Азаров: До кінця 2012 року допомога при народженні дитини сягне майже 29 тисяч гривень

Posted By Модератор On 31.08.2012 @ 11:47 In Політика | No Comments

Протягом 2012 року допомога при народженні дитини зросла і буде підвищуватись у п’ять етапів: до кінця року вона сягне 28830 грн. на першу дитину, 57660 – на другу і 115320 – на третю і кожну наступну дитину. Це у 3-5 разів більше, ніж 5 років тому. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

За його словами, підтримка сімей із дітьми є важливим напрямком державної політики Уряду. «В основу соціальних ініціатив Президента покладений принцип створення максимальних можливостей для дітей у сфері освіти, дозвілля, відпочинку, оздоровлення, захисту прав дітей», – повідомив Глава Уряду. Особливого значення надаватимуть захисту дітей, які за тих чи інших обставин залишились без піклування батьків. Їх в Україні близько 96 тис. Цілеспрямована державна політика на підтримку прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, стимулювання національного всиновлення дає свої плоди. Вже близько 77% дітей-сиріт сьогодні виховується в сімейному середовищі.

З повагою

виконавчий комітет Надвірнянської районної організації Партії Регіонів.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/08/premjer-ministr-mykola-azarov-do-kintsya-2012-roku-dopomoha-pry-narodzhenni-dytyny-syahne-majzhe-29-tysyach-hryven/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.