- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Зустріч із кандидатами від опозиції

Posted By Модератор On 17.08.2012 @ 11:36 In Політика | No Comments

На прес-конференції в Івано-Франківську з участю керівників обласних організацій політичних партій ВО «Батьківщина» Дмитра Шлемка, «Фронт Змін» Володимира Шкварилюка, ВО «Свобода» Олександра Сича журналістам представили кандидатів у народні депутати України від об`єднаної опозиції та ВО «Свобода» у семи мажоритарних округах Івано-Франківщини.

Керівник обласного виборчого штабу об`єднаної опозиції ВО «Батьківщина», народний депутат України Дмитро Шлемко та голова облорганізації ВО «Свобода», голова обласної ради Олександр Сич розповіли про основні напрями передвиборчої платформи своїх політичних сил та коротко охарактеризували кожного із семи кандидатів. Усього на вибори у мажоритарних округах висунуто від опозиції 190 кандидатів, а від ВО «Свобода» – 35. Попередні соціологічні дослідження засвідчують, що ці дві політичні сили виграють у свого конкурента – Партії регіонів. Суть передвиборної кампанії в тому, що і опозиція, і «Свобода» йтимуть двома командами, не поборюючи одна одну.

За право отримати парламентський мандат від опозиції змагатимуться у виборчих округах: № 84 (центр – м. Тисмениця) Володимир Купчак, № 85 (Калуш) – Ольга Сікора, № 86 (Долина) – Анатолій Дирів, № 88 (Коломия) – Олександр Левицький, № 89 (Снятин) – Василь Гладій. У двох округах № 83 (Івано-Франківськ) і № 87 (Надвірна) від ВО «Свобода» відповідно Олександр Сич та Манолій Піцуряк. За переконанням лідерів згаданих обласних партійних осередків, це достойні кандидатури для обрання у парламент.

На прес-конференції мовилось також про консолідацію дій згаданих політичних сил, зокрема, на Прикарпатті, висловлена критична оцінка дій чинної влади, засуджено методи політичного клонування та брудних фальсифікацій, охарактеризовано особи окремих кандидатів у народні депутати, які зареєстровані у ЦВК шляхом самовисування, і котрі з певних причин не увійшли у список об`єднаної опозиції.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/08/zustrich-iz-kandydatamy-vid-opozytsiji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.