- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Олег Тягнибок представив єдиного кандидата від опозиції у виборчому окрузі № 87 – ПІЦУРЯКА Манолія

Posted By Модератор On 11.09.2012 @ 10:07 In Політика | No Comments

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок та голова обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич представили виборцям єдиного узгодженого кандидата від ВО «Свобода» та об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 87 – ПІЦУРЯКА Манолія, який є чинним депутатом обласної ради, головою постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, сім’ї, материнства та дитинства, головним лікарем Солотвинської районної лікарні.

[1]Нещодавно О. Тягнибок та О. Сич разом із М. Піцуряком провели зустрічі з виборцями Богородчанщини, Надвірнянщини та Яремчанщини, а також взяли участь в урочистостях у Верховині з нагоди Дня селища.

Виступаючи перед виборцями, Олег Тягнибок наголосив, що ВО «Свобода» та об’єднаній опозиції ВО «Батьківщина», які йдуть до Верховної Ради двома колонами за партійними списками, проте спільно узгодили кандидатів у всіх одномандатних виборчих округах, не достатньо бути просто в опозиції до влади. Мета – разом створити більшість у парламенті, яка дасть можливість скасувати юридично нікчемні та антиукраїнські закони, натомість ухвалити такі законодавчі документи, які потрібні українцям. Отож, «Свобода» плюс «Батьківщина» мають мати у ВР більше голосів, ніж Партія регіонів плюс комуністи і її сателіти. «Отримаєте бюлетень з партійними списками, знайдіть посередині № 11, там буде ВО «Свобода» – поставте галочку. Якщо ж з якихось причин ви не хочете голосувати за «Свободу», але є опонентом до режиму Януковича, тоді шукайте № 19 і голосуйте за «Батьківщину». Адже голосування за «Свободу» і за наших партнерів – це голосування в одну скарбничку, бо ми домовилися за спільний план дій у парламенті. Проте, навіть, наші союзники розуміють, що голоси за «Свободу» важливіші, бо влада нас рубає і робить все для того, аби ми не здолали прохідний бар’єр. Хоча відповідно до по-справжньому незалежних соціологічних опитувань ВО «Свобода» вже має понад вісім відсотків… Ми маємо усвідомлювати, що коли не буде «Свободи» в парламенті, не буде ніякої патріотичної більшості. Це розуміємо ми і наші партнери, тому підтримуємо один одного», – закликав виборців лідер «Свободи».

За словами О. Тягнибока, «Свобода» і «Батьківщина» по кожному з 225 округів спільно узгодили і висунули єдиного кандидата, нема жодного округу в Україні, де б «Свобода» пересікалася з «Батьківщиною». Тобто на тих округах, де висувала кандидатів «Свобода», «Батьківщина» не висувала і навпаки, відповідно йде взаємна підтримка і взаємна агітація. Згідно з розподілом 35 округів отримала ВО «Свобода» і 190 – об’єднана опозиція ВО «Батьківщина», до якої належать сім партій.

Головний «свободівець» розповів про конкретний план дій опозиціонерів у ВР за умови створення ними парламентської більшості. Як поінформував О. Тягнибок, першочергово ухвалять низку законопроектів. Бюджет формуватимуть за іншою схемою – «знизу до верху». Одними із перших будуть прийняті закони про імпічмент президента, відкликання депутатів, голосування депутатів не картками, а відбитками пальців, стратегічні підприємства, які повинні належати державі, продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, початок процедури денонсації Харківських угод і закон про енергетичну безпеку. Також буде скасовано податковий кодекс, який знищив малий і середній бізнес, натомість ухвалять податковий кодекс із прогресивною шкалою оподаткування. Тобто великий бізнес – великі податки, малий бізнес – малі податки. Неодмінно буде скасована й пенсійна реформа та ухвалена така, яка відповідає інтересам українців. Таку ділянку на полі законотворення мають виконати опозиціонери до нового року, а вже після Різдва розпочнуть системне реформування освіти, охорони здоров’я, війська, сільського господарства. Крім цього, «Свобода» наполягатиме на законі про люстрацію, тобто очищенні влади, на законі про заборону комуністичної ідеології і проведення публічного судового процесу над комунізмом та законі про історичну справедливість – визнання ОУН-УПА борцями за незалежність України.

Чільник «Свободи» вважає, що цьогорічні парламентські вибори матимуть чорно-білий формат, тобто голосування або за ВО «Свободу» і об’єднану опозицію ВО «Батьківщина», або за Партію регіонів і її сателітів.

Відтак О. Тягнибок представив єдиного узгодженого кандидата від ВО «Свобода» та об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 87 – ПІЦУРЯКА Манолія, назвавши його одним із найкращих претендентів на депутатський мандат, професіоналом високого рівня, досвідченим політиком, який достойно представлятиме Прикарпаття у найвищому законодавчому органі влади. Нагадаємо, що ПІЦУРЯК Манолій свого часу двічі перемагав на виборах в обласну раду, отримавши максимальну кількість голосів виборців, порівняно з іншими колегами-депутатами.

О. Сич звернув увагу, що кандидатові до парламенту має бути притаманно чимало особливих рис, проте обов’язковими є три засадничі риси, зокрема, це бути політично стійким (не стати тушкою і не піддаватися ні на погрози, ні на купівлю, коли йде мова про принципові українські цінності і принципову політичну позицію); бути професіоналом, надаватися до законотворення; вміти захищати інтереси виборців і свого краю. Таким, на думку О. Сича, є ПІЦУРЯК Манолій, який нині є надзвичайно досвідченим політиком, активним депутатом облради, професіоналом, котрий не на теоретичному, а на базовому практичному рівні знає, що таке охорона здоров’я. В Олександра Сича не має сумніву в тому, що ПІЦУРЯК Манолій завдяки своїм людським і професійним якостям гідний того, аби бути депутатом Верховної Ради, а, ставши ним, принесе велику користь не тільки фракції ВО «Свобода», не тільки патріотичній більшості, а й загалом українському державо- і правотворенню. Завдяки настирливості Манолія Піцуряка відповідно до останнього рішення обласної ради кожен район отримав по одному автомобілю для сільської медицини, розповів О. Сич. Також «свободівець» закликав усіх прийти на вибори і віддати максимальну кількість голосів за опозиційні сили та їхніх представників, оскільки лише у такий спосіб можна запобігти грубим фальсифікаціям.

Своєю чергою виступав перед виборцями і кандидат від об’єднаних опозиційних сил у мажоритарному виборчому окрузі № 87 ПІЦУРЯК Манолій, на думку якого опозиційні кандидати перемагатимуть разом із народом. Він упевнений, що на цих виборах йде боротьба ідей і грошей, проте, як вважає кандидат, національна ідея, яку підтримає народ, переможе. Кандидує до ВРУ ПІЦУРЯК Манолій, бо переконаний, що зуміє разом із однодумцями зупинити ті «реформи» режиму Януковича, які спрямовані проти народу, зокрема, й у медичній царині.

Ксеня ЛІЩИНСЬКА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2012/09/oleh-tyahnybok-predstavyv-jedynoho-kandydata-vid-opozytsiji-u-vyborchomu-okruzi-87-pitsuryaka-manoliya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2012/09/manoli.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.